Esteu aquí

Comencen les VII Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Hi participen 20 restaurants del Prat i d'altres municipis del voltant

dijous, 3 març, 2016 - 09:30

L’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) torna a organitzar el Març Gastronòmic, entre el 3 de març i el 3 d'abril. Es tracta d'unes jornades gastronòmiques centrades en el pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat, que donen l’oportunitat de degustar menús elaborats amb aquests productes a vint restaurants del Prat, Molins de Rei, Gavà, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat i Berlín.

Com funciona?
En l’edició 2016 es podrà escollir entre els menús (aperitiu + 1r plat + 2n plat + postres) amb l’acompanyament de la beguda, a triar entre diferents opcions: dues cerveses Moritz; una Moritz i una copa de vi; dues copes de vi.

També a Berlín
Els xefs Paco Pérez i Monty Aguiló Wray, del restaurant Cinco de l’Hotel Das Stue de Berlín, col·laboren enguany amb les jornades i ofereixen el menú amb Pota Blava i Carxofa Prat al seu establiment de la capital alemanya.
 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 11 abril, 2025 - 12:45

A partir de dissabte, el PR3 allarga el seu recorregut fins la platja els caps de setmana i festius

Des del 12 d'abril i fins al 29 de setembre, el PR3 perllonga el seu trajecte...

dimecres, 9 abril, 2025 - 14:00

El Prat impulsa el talent local amb els Premis Marta Mayordomo 2025

L’Auditori del Cèntric Espai Cultural va acollir ahir, dimarts 8 d’abril de 2025, una nova edició del Concurs El Prat Emprèn –...

divendres, 4 abril, 2025 - 14:15

La Fira Avícola Raça Prat rep per primer cop el distintiu de turisme sostenible Biosphere

A banda d’aquest reconeixement a un dels actes més importants de la ciutat,...