Esteu aquí

Cuina i cultures: Halar, cuina gitana

Cuina gitana

Cicle de trobades gastronòmiques per cuinar i conèixer tradicions vinculades a festivitats significatives d'algunes de les comunitats presents a la nostra ciutat.

En aquesta sessió, celebrarem el Dia Internacional del Poble Gitano amb un taller de cuina on prepararem plats típics de la gastronomia gitana. A través de les receptes, descobrirem com la història nòmada del poble gitano ha influenciat la seva cuina, caracteritzada per l’aprofitament dels recursos i les influències d’arreu. Un espai per aprendre sobre la seva cultura i la seva aportació a la diversitat gastronòmica mundial.

Cursos relacionats

Sincronia: Espai de dansa compartit per a joves

Tipus: Dansa
Quan: 12/05/2025 de 19:00 a 20:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes

Cuina amb Història

Tipus: Cuina
Quan: Del 15/05/2025 al 29/05/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Cuina d'aprofitament de primavera

Tipus: Cuina
Quan: 16/05/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

KIT: Slime en acció!

Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 17/05/2025 de 10:30 a 12:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes