Esteu aquí
Cuina i cultures: Halar, cuina gitana

Cicle de trobades gastronòmiques per cuinar i conèixer tradicions vinculades a festivitats significatives d'algunes de les comunitats presents a la nostra ciutat.
En aquesta sessió, celebrarem el Dia Internacional del Poble Gitano amb un taller de cuina on prepararem plats típics de la gastronomia gitana. A través de les receptes, descobrirem com la història nòmada del poble gitano ha influenciat la seva cuina, caracteritzada per l’aprofitament dels recursos i les influències d’arreu. Un espai per aprendre sobre la seva cultura i la seva aportació a la diversitat gastronòmica mundial.
Cursos relacionats

Teenglish
Tipus: Idiomes
Quan: Del 22/04/2025 al 27/05/2025
On: Biblioteca Antonio Martín
Inscripcions Obertes

Cuina júnior: Rebosteria de Sant Jordi
Tipus: Cuina
Quan: 22/04/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

English corner
Tipus: Idiomes
Quan: Del 22/04/2025 al 28/05/2025
On: Biblioteca Antonio Martín
Inscripcions Obertes

Salsa cubana
Tipus: Dansa
Quan: Del 22/04/2025 al 10/06/2025
On: Centre Cívic Jardins de la Pau
Inscripcions Obertes