Esteu aquí

Indisciplinats: Projecció Documental Resilencias

Projecte Sense Nom

El divendres 17/10 a les 18:00h es projectarà  Resilencias, el projecte documental col·laboratiu del col·lectiu El Desván (Alex Panda i Marta Mouns) que recull la veu de Tania Navarro, i les seves vivències com a transexual durant l’època franquista.

A partir d’aquesta entrevista i des d’una posició crítica i amb perspectiva de gènere, es posa en evidencia la vigència de les seves experiències per tal de llegir, comprendre i actuar sobre les manifestacions presents dels feixismes, detectant com els seus discursos incideixen en la actualitat política, econòmica i social.

La presentació s'acompanya d’un cinefòrum per a reflexionar de manera oberta entorn a la importància de conjugar al mateix temps la memòria i la resiliència amb la acció política i social del present.

Us hi esperem a totes!

Aquesta activitat forma part d'Indisciplinats, un cicle de propostes escèniques, visuals, performatives i comunitàries que ocuparan els centres cívics de la ciutat, l’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, L’Artesà i La Capsa del 16 al 18 de desembre per gaudir de la creació artística contemporània.

Propostes gratuïtes i de pagament

Algunes accions són gratuïtes (amb inscripció prèvia o sense) i altres són de pagament. Consulta el programa per dies on trobaràs tota la informació relacionada amb cada proposta!

Venda d'entrades i abonaments!

Venda d’entrades a partir de l’1 de desembre a les 17 h / Abonament Indisciplinats: no et perdis res i gaudeix del programa de tres dies amb la companyia de R. Marcos Mota, Sara Serrano o Iara Solano, persones reconegudes en l’àmbit de les arts i la cultura.

Podeu consultar el programa complet a elprat.cat/indiciplinats  

  • Accessible

Activitats relacionades

La familia Benetón

Tipus: Cinema
Quan: 29/03/2024
On: Cine Capri

Processó Divendres Sant

Tipus: Proposta
Quan: 29/03/2024 - 18:00 h
On: carrers de la ciutat