Esteu aquí

Sabors de l'horta

Sabors de l

Aquest taller ofereix una immersió en productes locals, com la Carxofa Prat, els calçots i les cebes de temporada, espinacs, bledes i cítrics del Parc Agrari, amb un enfocament en la seva història, cultiu i propietats nutritives. A través de diverses tècniques culinàries, els participants aprendran a preparar plats creatius com carxofes al forn amb parmesà, calçots amb salsa romesco o quiche de ceba dolça, mentre exploraran consells per conservar els productes i maridar-los. Serà un taller perfecte per descobrir els sabors autèntics de la nostra terra.

Taller impartit per professionals i Xefs del Gremi de restauradors del Prat.

Cursos relacionats

Sincronia: Espai de dansa compartit per a joves

Tipus: Dansa
Quan: 12/05/2025 de 19:00 a 20:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes

Cuina amb Història

Tipus: Cuina
Quan: Del 15/05/2025 al 29/05/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Cuina d'aprofitament de primavera

Tipus: Cuina
Quan: 16/05/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

KIT: Slime en acció!

Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 17/05/2025 de 10:30 a 12:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes