Esteu aquí

Comencen les VII Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Hi participen 20 restaurants del Prat i d'altres municipis del voltant

dijous, 3 març, 2016 - 09:30

L’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) torna a organitzar el Març Gastronòmic, entre el 3 de març i el 3 d'abril. Es tracta d'unes jornades gastronòmiques centrades en el pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat, que donen l’oportunitat de degustar menús elaborats amb aquests productes a vint restaurants del Prat, Molins de Rei, Gavà, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat i Berlín.

Com funciona?
En l’edició 2016 es podrà escollir entre els menús (aperitiu + 1r plat + 2n plat + postres) amb l’acompanyament de la beguda, a triar entre diferents opcions: dues cerveses Moritz; una Moritz i una copa de vi; dues copes de vi.

També a Berlín
Els xefs Paco Pérez i Monty Aguiló Wray, del restaurant Cinco de l’Hotel Das Stue de Berlín, col·laboren enguany amb les jornades i ofereixen el menú amb Pota Blava i Carxofa Prat al seu establiment de la capital alemanya.
 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 26 setembre, 2024 - 13:15

Nova edició del Programa SEFED LLINDAR

El pròxim mes de novembre torna el programa SEFED LLINDAR, adreçat a joves...

dijous, 26 setembre, 2024 - 08:45

E.I. Es Im-Perfect Food SL, guardonada amb el Premio Alimentos de España 2024 com a millor iniciativa per a la reducció del malbaratament alimentari

L’empresa d’inserció i de transformació alimentària creada per la Fundació...
Itinerari i mirador delta del Llobregat

divendres, 20 setembre, 2024 - 10:00

El Prat gaudirà d’un altre mirador i d’un nou itinerari adequat gràcies al Pla de Sostenibilitat Turística en Destinació Costa Barcelona Delta Llobregat

El projecte global, liderat per la Diputació de Barcelona i en què participa...