Esteu aquí

Comencen les VII Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Hi participen 20 restaurants del Prat i d'altres municipis del voltant

dijous, 3 març, 2016 - 09:30

L’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) torna a organitzar el Març Gastronòmic, entre el 3 de març i el 3 d'abril. Es tracta d'unes jornades gastronòmiques centrades en el pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat, que donen l’oportunitat de degustar menús elaborats amb aquests productes a vint restaurants del Prat, Molins de Rei, Gavà, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat i Berlín.

Com funciona?
En l’edició 2016 es podrà escollir entre els menús (aperitiu + 1r plat + 2n plat + postres) amb l’acompanyament de la beguda, a triar entre diferents opcions: dues cerveses Moritz; una Moritz i una copa de vi; dues copes de vi.

També a Berlín
Els xefs Paco Pérez i Monty Aguiló Wray, del restaurant Cinco de l’Hotel Das Stue de Berlín, col·laboren enguany amb les jornades i ofereixen el menú amb Pota Blava i Carxofa Prat al seu establiment de la capital alemanya.
 

Compartir

Noticies relacionades

Inauguració del mirador de flamencs

divendres, 10 gener, 2025 - 10:30

Un nou mirador que permet observar flamencs dona el tret de sortida al Pla per fomentar el turisme sostenible al Delta del Llobregat

L'actuació és la primera al Prat d'aquest projecte liderat per la Diputació...

divendres, 20 desembre, 2024 - 13:15

Balanç positiu de la col·laboració entre l’Ajuntament del Prat i l’Escola Europea de Short Sea Shipping del Port de Barcelona

El conveni pretén enfortir la cooperació entre els sectors públic i privat...

dijous, 19 desembre, 2024 - 13:45

ACTUALITZACIÓ I MANTENIMENT DE LA INFORMACIÓ REFERENT ALS PAE de l’AMB

Des de l’Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l’AMB, amb col·laboració dels municipis metropolitans, est...