dilluns, 8 febrer, 2016 - 11:00
Del 3 de març fins al 3 d'abril, l'Associació Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT), amb el suport de l'Ajuntament del Prat, organitza la 7a edició de les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, emmarcades dins la Festa de la Carxofa Prat. Hi participaran diversos restaurants del Prat i d'altres municipis veïns com Sant Boi, Gavà, Sant Joan Despí i l'Hospitalet, i fins i tot Berlin.
Presentació al Born
Les jornades es presentaran a l'espai 300 del Born de Barcelona i es difondran entre alguns mercats de la capital, amb la participació dels restauradors participants. A més, les jornades gastronòmiques formen part de les activitats de la campanya Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016.
També a Berlín
El cuiner Paco Pérez, dels restaurants Miramar (Llançà) i Enoteca (Hotel Arts de Barcelona), amb 2 estrelles Michelin cadascun, apadrina i dóna el tret de sortida d'aquestes 7es Jornades Gastronòmiques. També hi participarà amb el seu Restaurant 5 de l'Hotel Das Stue de Berlín (una estrella Michelin), on durant les jornades servirà plats amb els nostres Pota Blava i carxofa Prat.
divendres, 20 desembre, 2024 - 13:15
dijous, 19 desembre, 2024 - 13:45
dimecres, 18 desembre, 2024 - 14:30