Esteu aquí

El Centro Extremeño ha fet la tapa més popular del Quinto Tapa Pota Blava 2017

En aquesta edició de la ruta gastronòmica pratenca s'han consumit més de 71.000 tapes

Oliver, Aragón i Sánchez, amb els premis aconseguits.

divendres, 17 novembre, 2017 - 13:00

El passat dimecres 15 de novembre es van entregar, al Centro Extremeño Ruta de la Plata del Prat, els premis als restauradors participants en el QuintoTapa Pota Blava de la darrera edició, celebrada de l’11 d’octubre a l’1 de novembre. En aquesta edició s'han venut més de 71.000 tapes 

Segons el vot popular emès a través dels Tapaports, les millors tapes de l’edició 2017 han estat:  

1a: Piquillos Pota Blava, del Centro Extremeño Ruta de la Plata del Prat, creació de María Dolores Sánchez.
2a: Huevos de Oro, del Cèntric GastroBar by Onanuit, creació de Susana Aragón.
3a: Cafè i Filipinos, de Les 11 Tauletes, creació d'Adrián OIiver.

El premi al millor cambrer, també per vot popular, ha estat per a Marc Julián, del Cèntric GastroBar by Onanuit. 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 20 desembre, 2024 - 13:15

Balanç positiu de la col·laboració entre l’Ajuntament del Prat i l’Escola Europea de Short Sea Shipping del Port de Barcelona

El conveni pretén enfortir la cooperació entre els sectors públic i privat...

dijous, 19 desembre, 2024 - 13:45

ACTUALITZACIÓ I MANTENIMENT DE LA INFORMACIÓ REFERENT ALS PAE de l’AMB

Des de l’Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l’AMB, amb col·laboració dels municipis metropolitans, est...

dimecres, 18 desembre, 2024 - 14:30

La Taula Local de Planificació incorpora l’FP al seu pla de treball

La Taula Local de Planificació (TLP) és l’espai de consulta entre el Departament d’Educació i Formació Professional de la Gener...