Oliver, Aragón i Sánchez, amb els premis aconseguits.
divendres, 17 novembre, 2017 - 13:00
El passat dimecres 15 de novembre es van entregar, al Centro Extremeño Ruta de la Plata del Prat, els premis als restauradors participants en el QuintoTapa Pota Blava de la darrera edició, celebrada de l’11 d’octubre a l’1 de novembre. En aquesta edició s'han venut més de 71.000 tapes
Segons el vot popular emès a través dels Tapaports, les millors tapes de l’edició 2017 han estat:
1a: Piquillos Pota Blava, del Centro Extremeño Ruta de la Plata del Prat, creació de María Dolores Sánchez.
2a: Huevos de Oro, del Cèntric GastroBar by Onanuit, creació de Susana Aragón.
3a: Cafè i Filipinos, de Les 11 Tauletes, creació d'Adrián OIiver.
El premi al millor cambrer, també per vot popular, ha estat per a Marc Julián, del Cèntric GastroBar by Onanuit.
divendres, 20 desembre, 2024 - 13:15
dijous, 19 desembre, 2024 - 13:45
dimecres, 18 desembre, 2024 - 14:30