diumenge, 1 juny, 2003 - 02:00
La fundació Laboratori de Cuina té com a objectius el foment, l'impuls, la divulgació, la formació, la recerca i la promoció de la cultura en l'àmbit de la gastronomia. La fundació actuarà per tot Catalunya, però la seu central serà al Prat, en un indret encara per definir.
Entre les activitats que impulsarà destaquen l'organització de seminaris, simposis, conferències, congressos, cursos i mestratges per formar, promoure i investigar en l'àmbit culinari o gastronòmic. Així, es faran cursos en tres nivells: la promoció i execució de projectes d'investigació i recerca (d'àmbit internacional, adreçats a grans cuiners i investigadors, amb uns 15 a 20 projectes l'any), monogràfics de cuina d'alt nivell (adreçat a cuiners i professionals i centrats en l'àmbit mediterrani nord-occidental, amb 200 a 400 alumnes l'any) i cursos de cuina al gran públic (d'àmbit local - al Prat i a altres ciutats catalanes -, amb un nombre d'entre 2.000 i 3.000 alumnes l'any).
Aquests cursos seran una de les principals fonts de finançament de la fundació, que vol esdevenir un referent internacional i motor de nombroses iniciatives de creació, investigació i educació en cuina i gastronomia. El Laboratori tindrà un web i publicarà llibres i articles en revistes especialitzades.
Redacció
dilluns, 16 desembre, 2024 - 15:00
dilluns, 16 desembre, 2024 - 11:30
dijous, 12 desembre, 2024 - 11:15