dijous, 10 març, 2016 - 11:45
El dimecres 9 de març es van presentar a la fira turística ITB de Berlín, una de les més importants d'Europa, les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, organitzades per l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat i l'Ajuntament del Prat.
L'acte s'ha desenvolupat dintre de les accions comunicatives que desenvolupa la Generalitat de Catalunya a través de l'Agència Catalana de Turisme, amb empreses i institucions del sector turístic dins de l'ITB de Berlín, amb l'objectiu de seguir promocionant-se al mercat alemany.
En l'acte, Monty Aguiló Wray, xef executiu del restaurant Cinco de l’hotel Das Stue de Berlín, dirigit per Paco Pérez i participant del Març Gastronòmic, va presentar el projecte a les autoritats presents, entre les quals el Ministre d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, que va conèixer els projectes gastronòmics lligats al producte del Baix Llobregat.
L'acció és l’inici de la col·laboració amb Berlín i durant aquest any s'organitzaran diversos actes per donar protagonisme als nostres productes a una de les ciutats de referència dins de la gastronomia europea. El Març Gastronòmic, les jornades gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, donen l’oportunitat de degustar menús elaborats amb Pota Blava i Carxofa Prat a vint restaurants del Prat, Molins de Rei, Gavà, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat i Berlín.
La designació de Catalunya com a regió gastronòmica Europea 2016 i l'Any de la Gastronomia i l'Enoturisme centren la promoció turística catalana entre el públic alemany, per la qual cosa es promocionarà de manera especial el turisme enogastronòmic.
divendres, 20 desembre, 2024 - 13:15
dijous, 19 desembre, 2024 - 13:45
dimecres, 18 desembre, 2024 - 14:30