dijous, 5 març, 2009 - 09:21
El proper dissabte dia 7 de març, en el marc del saló Barcelona Degusta de Fira de Barcleona, el Consell Regulador de la IGP (Indicació Geogràfica Protegida) Pollastre i Capó del Prat, amb la col·laboració del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, farà la presentació del producte, de la mà de la restauradora Rosa Farrés, del restaurant “La lluna en un cove”, del Prat de Llobregat. Tot seguit es podrà fer un tast de degustació d'un “Cucurull de pollastre del Prat rostit amb carxofa Prat” acompanyat d'una copa de cava, gentilesa de les caves Mont-Ferrant.
L’acte tindrà lloc dissabte 7 de març, d'11.30 a 12.30 h, al Palau 1 de Montjuïc, a l’espai "Catalunya, sabors de qualitat", que promou Prodeca, del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya.
divendres, 22 novembre, 2024 - 09:30
divendres, 15 novembre, 2024 - 10:00
dimecres, 13 novembre, 2024 - 10:15