Esteu aquí

El Pota Blava ja és finalista del concurs El plat favorit dels catalans

L'altre producte finalista amb IGP és l'avellana de Reus

dijous, 9 novembre, 2017 - 11:45

El concurs El plat favorit dels catalans, organitzat per la revista Cuina, ja té finalistes. Són, d'una banda, el confit de Pota Blava, moniato, prunes i vermut Tarrida, i de l'altra les mandonguilles de peus de porc i avellana de Reus amb sípia. 

Fins el 19 de novembre es podrà votar per Internet. 

Aquest concurs premiarà el millor plat elaborat amb productes de qualitat catalans reconeguts amb els segells de DOP (Denominació d'Origen Protegida) i IGP (Indicació Geogràfica Protegida). A la primera edició, el 2016, va guanyar l'escudella i carn d'olla.

El concurs ha aplegat 22 cuiners que han defensat un plat proposat per ells. En el cas del Pota Blava, l’escollida per la revista Cuina ha estat la xef Susana Aragón. La comissió del premi la formen el cuiner i presentador de televisió Marc Ribas, Pep Palau (director gastronòmic del Fòrum Gastronòmic) i Josep Sucarrats, director de la revista Cuina. 

Ametller Orígens, un dels patrocinadors, cuinarà els dos plats que arribin a la final i el públic els podrà comprar a les seves botigues per tastar-los i votar quin li agrada més.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 11 abril, 2025 - 12:45

A partir de dissabte, el PR3 allarga el seu recorregut fins la platja els caps de setmana i festius

Des del 12 d'abril i fins al 29 de setembre, el PR3 perllonga el seu trajecte...

divendres, 4 abril, 2025 - 14:15

La Fira Avícola Raça Prat rep per primer cop el distintiu de turisme sostenible Biosphere

A banda d’aquest reconeixement a un dels actes més importants de la ciutat,...

dimarts, 1 abril, 2025 - 12:00

Arriba la primera edició de La Carxofesta per celebrar el producte i la gastronomia locals

Tindrà lloc els dies 26 i 27 d'abril a la Granja de La Ricarda i tancarà les...