Esteu aquí

El Pota Blava ja és finalista del concurs El plat favorit dels catalans

L'altre producte finalista amb IGP és l'avellana de Reus

dijous, 9 novembre, 2017 - 11:45

El concurs El plat favorit dels catalans, organitzat per la revista Cuina, ja té finalistes. Són, d'una banda, el confit de Pota Blava, moniato, prunes i vermut Tarrida, i de l'altra les mandonguilles de peus de porc i avellana de Reus amb sípia. 

Fins el 19 de novembre es podrà votar per Internet. 

Aquest concurs premiarà el millor plat elaborat amb productes de qualitat catalans reconeguts amb els segells de DOP (Denominació d'Origen Protegida) i IGP (Indicació Geogràfica Protegida). A la primera edició, el 2016, va guanyar l'escudella i carn d'olla.

El concurs ha aplegat 22 cuiners que han defensat un plat proposat per ells. En el cas del Pota Blava, l’escollida per la revista Cuina ha estat la xef Susana Aragón. La comissió del premi la formen el cuiner i presentador de televisió Marc Ribas, Pep Palau (director gastronòmic del Fòrum Gastronòmic) i Josep Sucarrats, director de la revista Cuina. 

Ametller Orígens, un dels patrocinadors, cuinarà els dos plats que arribin a la final i el públic els podrà comprar a les seves botigues per tastar-los i votar quin li agrada més.

Compartir

Noticies relacionades

carxofa prat.jpg

dijous, 28 novembre, 2024 - 13:45

Ja és temporada de Carxofa Prat

L’hivern és la millor època per consumir la reconeguda hortalissa pratenca

dimecres, 27 novembre, 2024 - 15:45

La 51a Fira Avícola del Prat serà l’escenari de les primeres passes de la fundació que ha de vetllar pel futur del Pota Blava

Sabors del territori, tradició pagesa i una mostra del teixit social i...

dimecres, 27 novembre, 2024 - 12:45

Un munt de propostes al voltant del producte local ompliran l’Espai Gastronòmic de la Fira Avícola del 29 de novembre a l’1 de desembre

La gastronomia basada en producte local també prendrà protagonisme a la...