divendres, 11 desembre, 2009 - 12:21
Per tercer any consecutiu, i formant part del conjunt d’activitats paral·leles que tenen lloc amb motiu de la 36a Fira Avícola de Raça Prat, un total de vint-i-sis restaurants de la nostra ciutat participen en la campanya gastronòmica “A la fira, el pota blava a taula”.
Per tant, durant els dies de la Fira, podrem dinar o sopar pota blava en molts restaurants del Prat, per anar-hi nosaltres i, també, per convidar familiars i amics a què coneguin aquesta menja tan exquisida.
Enguany s'han incorporat a la campanya més restaurants, fet que demostra l'èxit d'aquesta proposta.
Maridatge amb la carxofa
Aquesta campanya, que té el suport de l’Ajuntament del Prat de Llobregat i del Consell Regulador del Pollastre i Capó Prat, té com a objectiu incorporar en l’oferta dels restaurants de la ciutat un producte agroalimentari de qualitat com és el pollastre i el capó del Prat, suggerint elaboracions diferents de maridatge amb la carxofa Prat.
La campanya també vol contribuir al foment de la IGP (Indicació Geogràfica Protegida) Pollastre i Capó del Prat, de mà de l’experiència i les millors arts dels nostres restauradors i restauradores.
A través del document situat a peu de pàgina trobareu la relació dels restaurants del Prat que participen en la campanya, on podreu degustar el pollastre del Prat preparat de diverses maneres, totes elles exquisides.
divendres, 22 novembre, 2024 - 09:30
divendres, 15 novembre, 2024 - 10:00
dimecres, 13 novembre, 2024 - 10:15