Alguns dels cuiners participants, entre els quals Susana Aragón (cinquena des de l'esquerra).
dilluns, 16 octubre, 2017 - 08:15
El pollastre de la raça Prat ha estat seleccionat per concursar a El Plat Favorit dels Catalans, que premiarà el millor plat elaborat amb productes de qualitat catalans reconeguts amb els segells de DOP (Denominació d'Origen Protegida) i IGP (Indicació Geogràfica Protegida). A la primera edició, el 2016, va guanyar l'escudella i carn d'olla.
El concurs, organitzat per la revista Cuina, aplega 22 cuiners que defensaran un plat proposat per ells. En el cas del Pota Blava, l’escollida per la revista Cuina ha estat la xef Susana Aragón. La comissió del premi la formen el cuiner i presentador de televisió Marc Ribas, Pep Palau (director gastronòmic del Fòrum Gastronòmic) i Josep Sucarrats, director de la revista Cuina.
Avui 16 d’octubre s'activa el web d'El Plat Favorit, on apareixen les 22 receptes, i s’obre una votació popular durant 5 setmanes. El 19 de novembre es proclamarà el plat guanyador.
Ametller Orígens, un dels patrocinadors, cuinarà els dos plats que arribin a la final i el públic els podrà comprar a les seves botigues per tastar-los i votar quin li agrada més.
dijous, 28 novembre, 2024 - 13:45
dimecres, 27 novembre, 2024 - 15:45
dimecres, 27 novembre, 2024 - 12:45