Yuri Rodríguez, xef del restaurant El Regust del Prat, compartirà una recepta en directe a Zoom, el dimecres 10 de febrer a les 18 h
dilluns, 8 febrer, 2021 - 10:15
El proper 10 de febrer se celebra el Dia Mundial dels Llegums. Els llegums són una gran front de proteïnes d’origen vegetal, accessible i econòmica. Són un producte versàtil que permet una gran creativitat i variants a la cuina. Omplir els plats de fruita, verdura i llegums, així com practicar exercici i activitat física de forma regular, ens ajuda a reduir els riscos de patir malalties com el càncer (Codi Europeu Contra el Càncer), recordem que el passat 4 de febrer s’ha commemorat el Dia Mundial Contra el Càncer.
Per fomentar la creativitat i ampliar els nostres recursos a la cuina, la segona sessió de l’Aula de Salut, constarà en mostrar com fer una recepta a base de llegums, en directe, el proper 10 de febrer a les 18 h a través de Zoom. En aquest cas, hamburgueses de cigrons, avena i espècies, a càrrec de la xef Yuri Rodríguez del Restaurant El Regust del Prat. Aviat compartirem la llista d’ingredients perquè si voleu cuinar durant la sessió o a posteriori. També es compartiran consells per al remull i la cocció. Activitat molt recomanable per fer a casa en família. Tant si voleu fer-la en directe, com després, us recomanem que feu la inscripció a salut@elprat.cat Esperem que ens envieu les fotos dels vostres plats que compartirem durant la setmana a les xarxes socials, hashtag #elpratsalut
Dades de connexió i més informació a l'enllaç
Les diverses sessions de l’Aula de Salut ja tenen més de 50 inscripcions. Tota la informació del cicle a l'enllaç
divendres, 20 desembre, 2024 - 13:15
divendres, 20 desembre, 2024 - 11:15
dijous, 19 desembre, 2024 - 13:45