dimecres, 5 maig, 2021 - 11:45
Durant aquesta pandèmia moltes empreses vinculades a l’economia social, solidària i cooperativa de tots els sectors s’han vist afectades negativament. Es poden trobar, però, exemples d’algunes que han fet accions per reinventar-se i adaptar-se a la nova situació. En aquesta jornada, que se celebrarà el dijous 6 de maig entre les 15 i les 18 hores, Rubén Bagüés, de la cooperativa pratenca Heres Social, entrevistarà quatre persones de quatre empreses diferents que ho ha aconseguit:
Frederic Solé de Masats SA (Sant Salvador de Guardiola) - Sector indústria. Aquesta empresa, que forma part del grup Irizar, i dedicada al sector del transport (autobusos i trens), va començar fa 20 anys a aplicar la metodologia de gestió NER (Nuevo Estilo de Relaciones), que posa a les persones que formen l'empresa al centre de tot, fet que ha ajudat en casos com la crisi actual COVID19.
Roger Riera de Cafè del Centre (Caldes de Montbui) - Sector Restauració. Un sector molt castigat durant la pandèmia a estat el de la restauració, però hi han models com el d'aquest restaurant cooperatiu que ens podem ajudar a entendre com des de l'economia social s'han adaptat per sobreviure i continuar la seva activitat.
Isabel Gimeno de Solidança (Sant Just Desvern) - Sector Inserció social. Per tots son coneguts "els contenidors taronges" per la roba, però Solidança és molt més que això, coneixerem com els hi ha afectat aquesta pandèmia i quines noves línies de serveis han desenvolupat durant aquest any.
Laia Ramos de La Fundició (Bellvitge, Hospitalet de Ll.) - Sector Cultura. Al igual que la restauració, la cultura ha estat un sector que no ha pogut desenvolupar la seva activitat de manera "normal", s'han tingut que adaptar, amb una visió molt local s'han obert a noves maneres de potenciar la cultura i continuar així la seva missió de crear cultura col·lectiva.
Inscripció oberta i gratuïta.
divendres, 22 novembre, 2024 - 09:30
divendres, 15 novembre, 2024 - 10:00
dimecres, 13 novembre, 2024 - 10:15