divendres, 21 febrer, 2020 - 13:45
L’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) i l´Ajuntament del Prat tornen a organitzar les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat. Del 5 de març al 12 d’abril, el Pota Blava, la Carxofa Prat i el producte fresc del Parc Agrari seran els protagonistes de les propostes culinàries a 34 restaurants de 18 ciutats del Baix Llobregat, el Vallès Oriental i el Barcelonès. El Prat, amb 8 establiments participants, serà la capital de l’esdeveniment, que arriba a la seva onzena edició en ple estat de maduresa i consolidació i que espera superar els més de 5.000 menús que es van servir l’any passat.
Aquesta nova edició s’inicia amb l’empenta que ha suposat la publicació de la guia dels 50 millors restaurants del Baix Llobregat i L’Hospitalet, editada per l’AGT amb l’objectiu col·locar la gastronomia del territori en primera línia informativa.
Enguany la periodista Cristina Jolonch serà l’encarregada d’apadrinar les Jornades Gastronòmiques, amb les quals comparteix els valors de l’ecologisme, la proximitat, la defensa del planeta i la voluntat de fer el nostre mercat gastronòmic més ètic, més coherent i més sostenible. Amb més de 30 anys de trajectòria al diari La Vanguardia, Jolonch és també presidenta per a Espanya i Portugal de The 50 Best World’s Restaurants i la impulsora del projecte d’inserció laboral i social Cocina Conciencia, juntament amb la Fundació Arrels, del qual el Març Gastronòmic vol ser un aparador.
dimecres, 27 novembre, 2024 - 15:45
dimecres, 27 novembre, 2024 - 12:45
dilluns, 11 novembre, 2024 - 14:15