Esteu aquí

L’11è Març Gastronòmic consolida el producte local com a protagonista

Amb aquest esdeveniment es dona el tret de sortida a les Festes de la Carxofa del Prat, que s’allargaran fins a finals d’abril, i amb les quals la ciutat vol celebrar el seu producte agrícola i gastronòmic

Març Gastronòmic

divendres, 21 febrer, 2020 - 13:45

L’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) i l´Ajuntament del Prat tornen a organitzar les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat. Del 5 de març al 12 d’abril, el Pota Blava, la Carxofa Prat i el producte fresc del Parc Agrari seran els protagonistes de les propostes culinàries a 34 restaurants de 18 ciutats del Baix Llobregat, el Vallès Oriental i el Barcelonès. El Prat, amb 8 establiments participants, serà la capital de l’esdeveniment, que arriba a la seva onzena edició en ple estat de maduresa i consolidació i que espera superar els més de 5.000 menús que es van servir l’any passat.

Aquesta nova edició s’inicia amb l’empenta que ha suposat la publicació de la guia dels 50 millors restaurants del Baix Llobregat i L’Hospitalet, editada per l’AGT amb l’objectiu col·locar la gastronomia del territori en primera línia informativa.

Cristina Jolonch, padrina del març 2020

Enguany la periodista Cristina Jolonch serà l’encarregada d’apadrinar les Jornades Gastronòmiques, amb les quals comparteix els valors de l’ecologisme, la proximitat, la defensa del planeta i la voluntat de fer el nostre mercat gastronòmic més ètic, més coherent i més sostenible. Amb més de 30 anys de trajectòria al diari La Vanguardia, Jolonch és també presidenta per a Espanya i Portugal de The 50 Best World’s Restaurants i la impulsora del projecte d’inserció laboral i social Cocina Conciencia, juntament amb la Fundació Arrels, del qual el Març Gastronòmic vol ser un aparador.  

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 27 novembre, 2024 - 15:45

La 51a Fira Avícola del Prat serà l’escenari de les primeres passes de la fundació que ha de vetllar pel futur del Pota Blava

Sabors del territori, tradició pagesa i una mostra del teixit social i...

dimecres, 27 novembre, 2024 - 12:45

Un munt de propostes al voltant del producte local ompliran l’Espai Gastronòmic de la Fira Avícola del 29 de novembre a l’1 de desembre

La gastronomia basada en producte local també prendrà protagonisme a la...
Presentació cartell Fira Avícola 2024

dilluns, 11 novembre, 2024 - 14:15

Les plomes d’un Pota Blava convertit en tòtem són les protagonistes del cartell de la 51a Fira Avícola del Prat

La imatge és obra de l'artista visual Maite Travé, que n'ha explicat el...