Esteu aquí

La plaça de Blanes es converteix en una parada més del QuintoTapa

Les receptes tradicionals de productors i criadors amplien l'oferta gastronòmica els caps de setmana

Quinto Tapa Blanes

dimecres, 17 octubre, 2018 - 09:30

La ruta QuintoTapa Pota Blava incorpora una nova parada, només durant els caps de setmana del 20 i 21 i del 27 i 28 d’octubre, amb un protagonisme especial dels productors i criadors locals. Es tracta d’un espai a l’aire lliure a la plaça de Blanes, on s’oferiran vuit propostes gastronòmiques que complementen l’àmplia oferta que, entre l’11 d’octubre i l’1 de novembre, serveixen els establiments que participen en aquesta iniciativa gastronòmica.

Les receptes de Valentina Guisado, presidenta de l’Associació de Criadors de Pollastre i Capó del Prat;de Montse Torres, de la Granja Torres; i de la Cooperativa Agrícola del Parc Agrari, preparades per l’Associació Gastronòmica del Baix Llobregat (AGT), recuperaran per als visitants els sabors més tradicionals del millor producte del Prat. També algunes parades i el Bar del Mercat de la plaça de Blanes se sumen a la festa gastronòmica oferint les seves propostes. Amb la companyia de la música, les tapes es podran maridar, com en la resta d’establiments del QuintoTapa, amb un quinto de cervesa o una copa de vi DO del Penedès.

L’horari de l’activitat és de 12 a 16.30 h i de 19 a 20.30 h, dissabte, i de 12 a 16.30 h, diumenge.    

Compartir

Noticies relacionades

Inauguració del mirador de flamencs

divendres, 10 gener, 2025 - 10:30

Un nou mirador que permet observar flamencs dona el tret de sortida al Pla per fomentar el turisme sostenible al Delta del Llobregat

L'actuació és la primera al Prat d'aquest projecte liderat per la Diputació...
carxofa prat.jpg

dijous, 28 novembre, 2024 - 13:45

Ja és temporada de Carxofa Prat

L’hivern és la millor època per consumir la reconeguda hortalissa pratenca

dimecres, 27 novembre, 2024 - 15:45

La 51a Fira Avícola del Prat serà l’escenari de les primeres passes de la fundació que ha de vetllar pel futur del Pota Blava

Sabors del territori, tradició pagesa i una mostra del teixit social i...