Esteu aquí

La plaça de Blanes es converteix en una parada més del QuintoTapa

Les receptes tradicionals de productors i criadors amplien l'oferta gastronòmica els caps de setmana

Quinto Tapa Blanes

dimecres, 17 octubre, 2018 - 09:30

La ruta QuintoTapa Pota Blava incorpora una nova parada, només durant els caps de setmana del 20 i 21 i del 27 i 28 d’octubre, amb un protagonisme especial dels productors i criadors locals. Es tracta d’un espai a l’aire lliure a la plaça de Blanes, on s’oferiran vuit propostes gastronòmiques que complementen l’àmplia oferta que, entre l’11 d’octubre i l’1 de novembre, serveixen els establiments que participen en aquesta iniciativa gastronòmica.

Les receptes de Valentina Guisado, presidenta de l’Associació de Criadors de Pollastre i Capó del Prat;de Montse Torres, de la Granja Torres; i de la Cooperativa Agrícola del Parc Agrari, preparades per l’Associació Gastronòmica del Baix Llobregat (AGT), recuperaran per als visitants els sabors més tradicionals del millor producte del Prat. També algunes parades i el Bar del Mercat de la plaça de Blanes se sumen a la festa gastronòmica oferint les seves propostes. Amb la companyia de la música, les tapes es podran maridar, com en la resta d’establiments del QuintoTapa, amb un quinto de cervesa o una copa de vi DO del Penedès.

L’horari de l’activitat és de 12 a 16.30 h i de 19 a 20.30 h, dissabte, i de 12 a 16.30 h, diumenge.    

Compartir

Noticies relacionades

carxofa prat.jpg

dijous, 28 novembre, 2024 - 13:45

Ja és temporada de Carxofa Prat

L’hivern és la millor època per consumir la reconeguda hortalissa pratenca

dimecres, 27 novembre, 2024 - 15:45

La 51a Fira Avícola del Prat serà l’escenari de les primeres passes de la fundació que ha de vetllar pel futur del Pota Blava

Sabors del territori, tradició pagesa i una mostra del teixit social i...

dimecres, 27 novembre, 2024 - 12:45

Un munt de propostes al voltant del producte local ompliran l’Espai Gastronòmic de la Fira Avícola del 29 de novembre a l’1 de desembre

La gastronomia basada en producte local també prendrà protagonisme a la...