Esteu aquí

La10a edició del Març Gastronòmic, amb rècord de participació

Fins el 14 d’abril, el Pota Blava, la Carxofa Prat i el producte fresc del Parc Agrari seran els protagonistes a 35 restaurants de 18 ciutats metropolitanes

Presentació de les Jornades, ahir al Prat.

dimarts, 5 març, 2019 - 08:45

Som en plena desena edició de les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat , conegudes com a Març Gastronòmic i organitzades per l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) i l 'Ajuntament del Prat, se celebraran fins el 14 d'abril a 35 restaurants (12 dels quals al Prat) de 18 ciutats del Baix Llobregat, Barcelonès i Vallès Occidental. Durant l'edició de l'any passat es van servir més de 5.500 menús als restaurants participants. 

Marc Ribas i Artur Martínez, padrins del 10è aniversari

Els padrins del desè aniversari del Març Gastonòmic són Marc Ribas i Artur Martínez. Ribas es conegut per ser el cuiner del programa Cuines de TV3, i l’any 2017 va estrenar el concurs culinari Joc de Cartes. Artur Martínez és el seu company de viatge gastronòmic al restaurant Capritx (Terrassa), on van aconseguir una estrella Michelin i el distintiu Slow Food, i continuen caminant junts amb La Taverna del Ciri

Compartir

Noticies relacionades