divendres, 11 novembre, 2011 - 10:30
Durant els mesos de setembre i octubre, la Regidoria de Salut Pública i Consum de l'Ajuntament ha fet una campanya d'inspeccions en bars i restaurants del Prat, a fi de vigilar els requisits sanitaris que s'han de respectar per garantir una bona qualitat higiènica del menjar que s'hi ofereix.
S'hi ha controlat l'acreditació de la formació dels manipuladors/es dels aliments, la correcta conservació del menjar, la neteja d'equips i utensilis, o la periodicitat del canvi de l'oli de les fregidores, entre altres aspectes
S'han visitat 30 establiments i s'ha aprofitat per assessorar-los en bones pràctiques i en qüestions de tipus normatiu.
La majoria de les anomalies detectades han estat relacionades amb el dèficit o manca de protocols d'autocontrol, i en les condicions dels locals. No obstant, s'ha constatat que cada vegada hi ha més consciència entre el personal d'aquests establiments de la necessitat de complir amb les normes de seguretat alimentària.
divendres, 29 novembre, 2024 - 12:30
dijous, 28 novembre, 2024 - 12:30
dimecres, 27 novembre, 2024 - 15:45