Esteu aquí

Primavera amb gust a brasa

dimarts, 24 maig, 2016 - 17:30

Aquests dies de primavera els menús del Bar de La Capsa fan gust de brasa! El nostre xef Jimmy ens explica que des de fa unes setmanes les preparacions han començat a incorporar més brasa acompanyada de salses més lleugeres com chimichurri o “pico de gallo”, o espècies com la menta, el cardamom, i l’anet, que donen frescor i suavitat, deixant enrere els refregits d’alls o la salsa tàrtara.

Un dels clàssics del menú són les costelles de porc, que durant els mesos de tardor i hivern havien estat amb salsa BBQ i que ara a la primavera sortiran del forn Jósper totes senceres i acompanyades de chimichurri. Tota una experiència paleolítica!

La novetat dels secundaris és la iuca fregida, una debilitat de la casa, i el sempre fidel gaspatxo i la vichyssoise reemplaçant les cremes calentes.

Si sou fans de l’arròs, no us podeu perdre l’especialitat dels dijous, un arròs sempre diferent amb cada vegada més fans. I l’esplendor arriba els divendres amb l’estimat ceviche que aquesta primavera està més florit i fresc que mai!

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 28 març, 2025 - 13:15

El proper 3 d’abril es posa en marxa la convocatòria d’ajuts per a les activitats d’estiu 2025 i extraescolars 2025-2026

Les famílies podran sol·licitar els ajuts del 3 al 22 d’abril

dimecres, 26 març, 2025 - 16:00

Presentació de la publicació Població i habitatge al Prat de Llobregat (1900-1965), resultat de la Beca Jaume Codina de Recerca d’Història Local, 2019

L’autor de la publicació és Joan Ignasi Salcedo i mostra l’evolució...

dimecres, 26 març, 2025 - 12:30

Cuina i cultures: un cicle per conèixer millor el món on vivim

Al llarg de tres sessions, el centre cívic Sant Jordi - Ribera Baixa celebra...