Esteu aquí

Primavera amb gust a brasa

dimarts, 24 maig, 2016 - 17:30

Aquests dies de primavera els menús del Bar de La Capsa fan gust de brasa! El nostre xef Jimmy ens explica que des de fa unes setmanes les preparacions han començat a incorporar més brasa acompanyada de salses més lleugeres com chimichurri o “pico de gallo”, o espècies com la menta, el cardamom, i l’anet, que donen frescor i suavitat, deixant enrere els refregits d’alls o la salsa tàrtara.

Un dels clàssics del menú són les costelles de porc, que durant els mesos de tardor i hivern havien estat amb salsa BBQ i que ara a la primavera sortiran del forn Jósper totes senceres i acompanyades de chimichurri. Tota una experiència paleolítica!

La novetat dels secundaris és la iuca fregida, una debilitat de la casa, i el sempre fidel gaspatxo i la vichyssoise reemplaçant les cremes calentes.

Si sou fans de l’arròs, no us podeu perdre l’especialitat dels dijous, un arròs sempre diferent amb cada vegada més fans. I l’esplendor arriba els divendres amb l’estimat ceviche que aquesta primavera està més florit i fresc que mai!

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 19 juliol, 2024 - 18:00

Dispositiu de Cançó Protesta Experimental: proposta seleccionada a la modalitat Música i Territori de la Convocatòria /Unzip 2024!

Ivó Valdivielso i Òscar Martínex ens proposen la creació popular i la...

divendres, 19 juliol, 2024 - 10:15

Comença el compte enrere per a la Festa Major 2024!

Del 27 al 30 de setembre, celebrem la festa més xamosa i més galana

divendres, 19 juliol, 2024 - 09:30

Tornen les recomanacions de sèries per l'estiu gràcies als Vermuts de sèrie

El diumenge 14 de juliol, la terrassa de la Palmira va rebre a la Paula...