Esteu aquí

Regals, sortejos i molt més a l’estand de Porta del Delta a la Fira Avícola

El Servei d’Informació i Promoció Turística serà present a l’esdeveniment del Prat per difondre la gastronomia i els productes locals

Fira Avícola

dimarts, 10 desembre, 2019 - 11:15

La 46a Fira Avícola Raça Prat, una de les cites més importants de l’agenda d’esdeveniments locals, arrenca aquest divendres, 13 de desembre. La fira d’aviram, de referència a Catalunya, tindrà lloc a la Granja de la Ricarda fins al 15 de desembre i s’hi preveu que hi acudeixin fins a 80.000 persones.

Com cada any, Porta del Delta hi serà present amb un estand que en aquesta edició apostarà per posar en valor la gastronomia i el producte local destacant, sobretot, els dos productes pratencs que compten amb el segell europeu d’Indicació Geogràfica Protegida (IGP), el pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat. Els visitants que passin per l’estand (enguany, el 903, al costat de l’Espai Gastronòmic), i s’hi facin una fotografia que es penjarà a les xarxes socials de Porta del Delta s’enduran de regal una tassa vintage amb una il·lustració del Pota Blava. A més, també podran participar en el sorteig d’un sopar per a dues persones en qualsevol dels restaurants de la xarxa “El Prat Degusta’l”. La persona guanyadora s’escollirà el 19 de desembre i el resultat es publicarà a les xarxes socials de Porta del Delta abans del dia 20. 

Les bases del sorteig es poden consultar aquí.

Compartir

Noticies relacionades

carxofa prat.jpg

dijous, 28 novembre, 2024 - 13:45

Ja és temporada de Carxofa Prat

L’hivern és la millor època per consumir la reconeguda hortalissa pratenca

dimecres, 27 novembre, 2024 - 15:45

La 51a Fira Avícola del Prat serà l’escenari de les primeres passes de la fundació que ha de vetllar pel futur del Pota Blava

Sabors del territori, tradició pagesa i una mostra del teixit social i...

dimecres, 27 novembre, 2024 - 12:45

Un munt de propostes al voltant del producte local ompliran l’Espai Gastronòmic de la Fira Avícola del 29 de novembre a l’1 de desembre

La gastronomia basada en producte local també prendrà protagonisme a la...