Esteu aquí

Restaurants del Prat fan del març el mes de la gastronomia

Tapes de pollastre pota blava i carxofa del Prat, estrelles de la campanya gastronòmica.

dilluns, 1 març, 2010 - 09:34

L'Associació Gastronomia i Turisme del Prat, constituïda per un grup de restauradors/es locals, impulsa la campanya "Març, el més de la Gastronomia" per fomentar els productes agroalimentaris autòctons (el pollastre pota blava i la carxofa Prat) a través de la variada oferta culinària de la restauració del Prat.

La campanya preveu fer les Jornades Gastronòmiques, del 4 al 14 de març, i el Tasta Tapes, del 18 al 28. En el marc de les Jornades, els restaurants participants oferiran un menú elaborat amb pollastre i carxofa del Prat. En el Tasta Tapes, restaurants i bars presentaran dues tapes elaborades amb aquests productes. Tot a un preu molt mòdic.

Els establiments participants lluiran a l'entrada un adhesiu identificatiu de la campanya (veure imatge que acompanya aquesta informació), que compta amb el suport i maridatge de la cervesa Inèdit, de Damm.

La campanya compta amb el suport de l'Ajuntament del Prat, a través de l'Àrea de Promoció Econòmica i Comerç, la Porta del Delta, el Parc Agrari del Baix Llobregat i el Consorci de Turisme.

Trobareu tota la informació detallada a la guia gastronòmica.

També podeu consultar un llistat de receptes al bloc de la campanya.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 7 febrer, 2025 - 12:15

Prop de 800 alumnes del Prat visiten la I Fira de la Formació Professional del Baix Llobregat

L’esdeveniment s’ha celebrat des de dimecres i fins avui a Viladecans i ha...

dimarts, 21 gener, 2025 - 09:30

Arriba la I Fira de la Formació Professional del Baix Llobregat

L’esdeveniment se celebrarà del 5 al 7 de febrer a Viladecans i pretén...

divendres, 20 desembre, 2024 - 13:15

Balanç positiu de la col·laboració entre l’Ajuntament del Prat i l’Escola Europea de Short Sea Shipping del Port de Barcelona

El conveni pretén enfortir la cooperació entre els sectors públic i privat...