dilluns, 10 maig, 2010 - 15:36
Setze productors agrícoles del Baix Llobregat començaran a utilitzar el segell de qualitat Producte Fresc del Parc Agrari per identificar els seus productes.
La Comissió Executiva del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat ha autoritzat aquests agricultors a fer servir el distintiu, que pretén potenciar un producte agrari de qualitat i frescor, tot recollint la tradició pagesa de la comarca i recuperant la memòria històrica alimentària.
Tomàquets, cogombres, mongetes, enciams i escaroles, bledes, cols i coliflors, albergínies, pebrots, cebes tendres, faves, pèsols, però també l'emblemàtica Carxofa Prat, els preuats calçots que es cultiven al delta o els exclusius mirabolans són algunes de les fruites i hortalisses que els setze nous productors de la comarca ofereixen als consumidors i consumidores.
La marca Producte Fresc distingeix el productes frescos i d'alta selecció i qualitat que es cultiven dins el Parc Agrari. El segell distintiu només s'autoritza als pagesos que adquireixen els compromisos establerts a la Carta del Producte Fresc. La marca vol potenciar uns productes que es caracteritzen per la frescor, la temporalitat, l'origen i la proximitat, i la tradició i el saber fer dels pagesos de la comarca del Baix Llobregat.
divendres, 22 novembre, 2024 - 09:30
divendres, 15 novembre, 2024 - 10:00
dimecres, 13 novembre, 2024 - 10:15