Element llistat | El Joan de la Polleria Antonia ens proposa “Pollastre amb mel i llimona” | Element llistat | La Dolores de la parada de bacallà ens suggereix el “bacallà al pil-pil | Element llistat | El David Cañis de la xarcuteria Cal Picapedrer proposa el filet de porc farcit | Element llistat | La Mercè ens convida a preparar un pollastre de pagès a l’estil mar i muntanya | Element llistat | La Montse Torres ens proposa el rostit de pollastre “Pota Blava” | Element llistat | Els famosos “calls” de la Mari Angels | Element llistat | La Carme Alís ens suggereix un “Ossobuco a la Milanesa” | 110320 Element llistat | La cuineta de l’Isabel ens proposa un “Arros emmascarat” | 110319 Element llistat | Josep Mas "Mitjana de vedella de Girona a la brasa, amb sal grossa amb xips de carxofa Prat” | 108811 Element llistat | Joaquim Vila proposa "Xai al forn" | 108302 No La Recepta