Ingredients:

10 pebrots del piquillo, 200 gr. de bacallà sec, 6 carxofes, 100 gr. de crema de llet (un pot petit), dues cullerades de farina, una mica de llet i una mica de mantega

Preparació:

Dessalem el bacallà en aigua i després el tallem ben petit amb unes tissores. Bullim 3 carxofes i després les aixafem amb la forquilla. Les passem per la paella amb una mica de mantega. A aquesta pasta, hi afegim dues cullerades de farina i hi anem incorporant llet i removent fins que quedi una mena de beixamel. Quan aquesta pasta estigui freda, farcim 7 pebrots amb ella. Els posem en una cassola i els cobrim amb una salsa feta amb la crema de llet i els altres tres pebrots triturats. Fregim les 3 carxofes que ens queden en trossos, les posem a la cassola i deixem que faci xup-xup tot junt una estona. 

Recepta de Mercè Sierra Giménez, guanyadora del concurs de 2018 en la categoria 'Segon plat'.

Pebrots del piquillo amb bacallà i carxofa Prat