Menú de Fira

18 establiments del Prat ofereixen un menú pota blava

En el marc de la 43a edició de la Fira Avícola, la xarxa de restaurants locals El Prat Degusta'l i d’altres restaurants del Prat adherits a aquesta campanya, ens tornen a convidar, durant uns dies, a una variada proposta gastronòmica i a degustar un Menú de Fira, elaborat amb el pollastre pota blava, com a principal ingredient dels seus menús. 18 restaurants del Prat participen d'aquesta festa gastronòmica.

Una oferta de qualitat

Les diferents propostes de Menú de Fira dels restaurants que hi participen contribueixen a consolidar una oferta de qualitat basada en els productes de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat i, molt especialment, en la cuina del pollastre Pota Blava i la carxofa Prat que són els principals productes locals. Una oferta gastronòmica singular i amb personalitat pròpia que ens diferencia d’altres ciutats del nostre entorn.

Unes jornades gastronòmiques, Quintos Tapes i fires gastronòmiques amb els productes locals que ajuden a fomentar i promoure la gastronomia local i la ciutat del Prat més enllà del nostre municipi i que atrau a un públic i visitants que busquen una experiència gastronòmica i els valors de la proximitat i la qualitat dels nostres productes agroalimentaris.

L’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament del Prat i la Porta del Delta promouen aquesta campanya.

Restaurants col·laboradors del Prat Degusta'l:

1

Casa Guijarro

Passatge Felip Trapero, 11 | Tel.: 93 379 41 55

 

1r plat: Carxofes del Prat amb calamarsons.

2n plat: Pollastre Pota Blava amb llagostins.

Postres: Flam de formatge.

Cervesa, refresc o vi                                              

Preu: 40 €

 

2

Capitán Garfio

Tel. 933 709 741
Carretera de la Marina, 105

 

Aperitiu: pa de coca i xistorra de Pamplona

1r plat: Calçots en tempura amb romesco.
2n plat: Pollastre Pota blava amb carxofes Prat.
Postres: Púding de pinyons amb crema catalana.
Begudes no incloses

Preu: 30 € (IVA inclòs)

AMB RESERVA PRÈVIA

3

Casa Alcaide

Tel. 933 791 012
Carrer Nicolás María Urgoiti, 16

 

Aperitiu: Pa de coca i xistorra de Pamplona
1r plat: Calçots en tempura amb romesco
2n plat: Pollastre Pota Blava amb Carxofes Prat
Postres: Púding de pinyons amb crema catalana
Preu: 30 € (IVA inclòs)

(Begudes no incloses)

AMB RESERVA PRÈVIA

4

Cèntric Gastrobar

Tel. 933 795 600
Pl. Catalunya, 39-51

 

Aperitiu:

  • Ou d'or

Primers (degustació):

  • Carxofa Prat al forn
  • Carxofa Prat en tempura
  • Hummus de carxofa Prat

Segons: A escollir entre:

  • Mongeta del ganxet, calamar de platja i Carxofa Prat
  • Lasanya de Pota Blava i carbassa
  • Confit de Pota Blava, boniato i estofat de porros amb trompetes (aquesta opció té un suplement de 5€)

Postres: Poma al forn, gelat de canyella i crumble d'avellanes de Reus

Preu: 25 € (IVA inclòs)

(Begudes no incloses)

(1 € més en terrassa)

AMB RESERVA PRÈVIA

5

Delta restaurant de Pàdel Barcelona-el Prat

Tel. 931 702 140
Parc del Riu, 3-4

 

1r plat: Broqueta de cor de carxofa Prat i gamba vermella al vapor sobre tulipa cruixent de sèsam i escuma cítrica
2n plat: Cuixí de crep farcit amb pollastre Pota Blava i trompeta de la mort, cuit en papillote a baixa temperatura, amb salsa cremosa de tòfona negra i granulat de nou de macadàmia
Postres: Rotllet de primavera farcit de "ganache" de xocolata negra amb fulla de shiso i avellanes                                 

Preu: 28  (IVA inclòs)                                                                    

(Beguda no inclosa)

6

La Carpa Natural Food by Emilio Sánchez Academy

Autovia Castelldefels C-31, km 191 | Tel.: 93 479 16 16

Dins del campus de l'acadèmia Sánchez-Casal

 
Per començar: Croquetes de Pota Blava amb romesco.

Entrant: Paté de Pota Blava amb cor de poma i les seves torrades.

Principal: Arròs de Pota Blava amb aroma de romaní.

Postres: Brownie de Carxofa Prat amb gelat de canyella.

Copa de vi o beguda

Preu: 35 €

7

El regust

Tel. 934 783 271
Carrer Narcís Monturiol, 24

 

1r plat: Caneló de carxofa i ibèric.
2n plat: Calamar farcit de Pota blava i bolets.
(Inclou Postres, beguda i cafè)
Preu: 35 € (IVA inclòs)

8

La castellana

Tel.: 93 379 43 59
Carrer Primer de Maig, 12

 

MENÚ DEGUSTACIÓ

  • Xips de carxofa
  • Croquetes de Pota Blava
  • Sèpia amb carxofes
  • Cruixent de pollastre Pota Blava

Postres: de la casa
Preu: 22€ (IVA inclòs)
Begudes i cafès no incloses

Amb reserva prèvia

9

La Lluna en un cove

Tel.: 93 370 38 52
Carrer Frederic Soler, 48

 

MENÚ DEGUSTACIÓ:

  • Croquetes de Pota Blava, calçots amb romesco i copa de cava
  • Cremós de pèsols, ou i ceba cruixent 
  • Arròs de Carxofa Prat i pesto
  • Raviolis de Pota Blava i gambes 
  • Pota Blava rostit amb prunes i moniato
  • Postres

Preu: 35€                                                                   

10

La Vila Bar Caferería

Tel. 933 799 506
Plaça de la Vila, 3

 

1r plat: Carxofes saltejades
2n plat:: Pollastre Pota Blava rústic amb bolets
(Postres, 1 beguda i pa inclosos)
Preu: 25 € (IVA inclòs)

AMB RESERVA PRÈVIA

11

Mesón El Cortijo & Posa't Morat

Carrer de l'Estany de la Magarola, 5-7 | Tel.: 93 379 35 54

 
Entrant: 
Crema de calçots amb escuma de romesco i encenalls de torrezno.

1r plat: Tapeta d'arròs amb Carxofa Prat i espàrrecs verds.

2n plat: Cruixent de Pota Blava rostit a l'antiga amb salsa merlot, parmentier de nap i xips de remolatxa.

Postres: Crema catalana casolana amb escuma de vodka.

             

Preu: 37 € (IVA no inclòs)

No inclou beguda.

12

Pati Blau

Tel. 934 787 731
Carrer Esplugues, 49

 

1r plat: Carxofes Prat arrebossades amb salsa romesco
2n plat: Pollastre Pota Blava rostit amb prunes i pinyons
Postres: Crema catalana

Preu: 28 € (IVA inclòs)

(Inclou vi de la casa, pa i cafè)

13

Casa Guijarro

Tel.: 93 379 41 55
Passatge Felip Trapero, 11

 

1r plat: Carxofa del Prat amb un llit de carbassa i pernil

2n plat: Pota Blava amb cloïsses             

Preu: 35€

Resta de restaurants col·laboradors adherits al menú de fira:

1

Catalunya i Aragó

Tel.: 93 370 22 50
Carrer Carretera de la Bunyola, 46

 

1r plat a escollir entre:    

  • Crema casolana de carxofa Prat amb sèsam
  • Carxofa Prat al forn amb virutes de gla
  • Cors de carxofa Prat en tempura amb balsàmic de Mòdena
  • Ous trencats de Pota Blava amb patates i pernil ibèric

2n plat a escollir entre:    

  • Arròs melós amb carxofa Prat i shitake (bolet japonès)
  • Bacallà gratinat amb muselina de carxofa Prat
  • Pollastre Pota Blava rostit al perfum de Meus Amores
  • Caneló XL de pollastre Pota Blava amb trufa

Postres
A escollir entre:    

  • Cheescake amb coulis de fruits vermells
  • La cresta de xocolata
  • Carpaccio de pinya natural del Monte
  • Flam d'ou fet a casa

Panet, beguda i postres o cafè inclosos

Preu: 25 € (IVA inclòs)

Menú Infantil:
A escollir entre:

  • Ous ferrats de Pota Blava
  • Escalopa de Pollastre Pota Blava

Postres: a escollir

Preu: 12,50 € (IVA inclòs)

2

Guijarro

Tel. 933 794 155
Ptge. Felip Trapero, 11

 

1r plat: Carxofes del Prat amb foie
2n plat: Pollastre Pota Blava amb rovellons
Postres: Selva 2 textures
Beguda: Estrella Galicia o vins D.O Penedes blanc o negre

Preu: 30 € (IVA inclòs)

3

La Moreneta

Tel.: 93 379 62 60
Av. Onze de Setembre, 291

 

1r plat: 

  • Amanida d'enciams amb formatge de cabra i gules
  • Arròs melós amb gambes i musclos
  • Ous trencats amb patates del Prat i bolets amb pernil ibèric
  • Timbal d'esqueixada de bacallà amb reducció de modena

2n plat: 

  • Pota Blava amb salsa de la casa i Carxofa Prat.

Postres: A triar-ne un de la carta

Begudes: Vi, aigua o refresc

Preu: 32 € (IVA inclòs)

4

Mediterráneo (hotel tryp)

Tel. 933 781 000
Parc de Negocis Mas Blau, 2

 

Entrant
Amanida de carxofes del Prat amb mozzarella, ruca i tomàquet sec ó Consomé de pollastre Pota Blava amb cruixent de sèsam, pernil i ou de guatlla

Plat principal:
Canelons de pollastre Pota Blava amb foie i ceps ó Peix del dia

Postres del dia

Preu: 19,50 € (IVA inclòs)

(Postres, pa, aigua i copa de vi inclosos)

Aquests plats també els tindran en carta des del 14 de novembre fins al final de l'hivern i com a menú del dia els dilluns i dijous al migdia

5

Restaurant del Parc

Tel.: 93 370 60 08
Carretera de la Platja, km 0,5

 

1r plat: Amanida de pera confitada amb gingebre.
2n plat: Pollastre Pota Blava al txilindrón.
Postres: A triar
Beguda 1 per persona: vi de Rioja, aigua o refresc

Preu: 30  (IVA inclòs)

Altres continguts relacionats

El Pota Blava

El Pota Blava és un dels productes emblemàtics del Prat.

On comprar Pota Blava

Impulseu el comerç local: compreu Pota Blava!

Receptes amb Pota Blava

Llepeu-vos els dits amb les receptes de Pota Blava