En el marc de la 43a edició de la Fira Avícola, la xarxa de restaurants locals El Prat Degusta'l i d’altres restaurants del Prat adherits a aquesta campanya, ens tornen a convidar, durant uns dies, a una variada proposta gastronòmica i a degustar un Menú de Fira, elaborat amb el pollastre pota blava, com a principal ingredient dels seus menús. 18 restaurants del Prat participen d'aquesta festa gastronòmica.
Les diferents propostes de Menú de Fira dels restaurants que hi participen contribueixen a consolidar una oferta de qualitat basada en els productes de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat i, molt especialment, en la cuina del pollastre Pota Blava i la carxofa Prat que són els principals productes locals. Una oferta gastronòmica singular i amb personalitat pròpia que ens diferencia d’altres ciutats del nostre entorn.
Unes jornades gastronòmiques, Quintos Tapes i fires gastronòmiques amb els productes locals que ajuden a fomentar i promoure la gastronomia local i la ciutat del Prat més enllà del nostre municipi i que atrau a un públic i visitants que busquen una experiència gastronòmica i els valors de la proximitat i la qualitat dels nostres productes agroalimentaris.
L’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament del Prat i la Porta del Delta promouen aquesta campanya.
Passatge Felip Trapero, 11 | Tel.: 93 379 41 55
1r plat: Carxofes del Prat amb calamarsons.
2n plat: Pollastre Pota Blava amb llagostins.
Postres: Flam de formatge.
Cervesa, refresc o vi
Preu: 40 €
Tel. 933 709 741
Carretera de la Marina, 105
Aperitiu: pa de coca i xistorra de Pamplona
1r plat: Calçots en tempura amb romesco.
2n plat: Pollastre Pota blava amb carxofes Prat.
Postres: Púding de pinyons amb crema catalana.
Begudes no incloses
Preu: 30 € (IVA inclòs)
AMB RESERVA PRÈVIA
Tel. 933 791 012
Carrer Nicolás María Urgoiti, 16
Aperitiu: Pa de coca i xistorra de Pamplona
1r plat: Calçots en tempura amb romesco
2n plat: Pollastre Pota Blava amb Carxofes Prat
Postres: Púding de pinyons amb crema catalana
Preu: 30 € (IVA inclòs)
(Begudes no incloses)
AMB RESERVA PRÈVIA
Tel. 933 795 600
Pl. Catalunya, 39-51
Aperitiu:
Primers (degustació):
Segons: A escollir entre:
Postres: Poma al forn, gelat de canyella i crumble d'avellanes de Reus
Preu: 25 € (IVA inclòs)
(Begudes no incloses)
(1 € més en terrassa)
AMB RESERVA PRÈVIA
Tel. 931 702 140
Parc del Riu, 3-4
1r plat: Broqueta de cor de carxofa Prat i gamba vermella al vapor sobre tulipa cruixent de sèsam i escuma cítrica
2n plat: Cuixí de crep farcit amb pollastre Pota Blava i trompeta de la mort, cuit en papillote a baixa temperatura, amb salsa cremosa de tòfona negra i granulat de nou de macadàmia
Postres: Rotllet de primavera farcit de "ganache" de xocolata negra amb fulla de shiso i avellanes
Preu: 28 € (IVA inclòs)
(Beguda no inclosa)
Autovia Castelldefels C-31, km 191 | Tel.: 93 479 16 16
Dins del campus de l'acadèmia Sánchez-Casal
Per començar: Croquetes de Pota Blava amb romesco.
Entrant: Paté de Pota Blava amb cor de poma i les seves torrades.
Principal: Arròs de Pota Blava amb aroma de romaní.
Postres: Brownie de Carxofa Prat amb gelat de canyella.
Copa de vi o beguda
Preu: 35 €
Tel. 934 783 271
Carrer Narcís Monturiol, 24
1r plat: Caneló de carxofa i ibèric.
2n plat: Calamar farcit de Pota blava i bolets.
(Inclou Postres, beguda i cafè)
Preu: 35 € (IVA inclòs)
Tel.: 93 379 43 59
Carrer Primer de Maig, 12
MENÚ DEGUSTACIÓ
Postres: de la casa
Preu: 22€ (IVA inclòs)
Begudes i cafès no incloses
Amb reserva prèvia
Tel.: 93 370 38 52
Carrer Frederic Soler, 48
MENÚ DEGUSTACIÓ:
Preu: 35€
Tel. 933 799 506
Plaça de la Vila, 3
1r plat: Carxofes saltejades
2n plat:: Pollastre Pota Blava rústic amb bolets
(Postres, 1 beguda i pa inclosos)
Preu: 25 € (IVA inclòs)
AMB RESERVA PRÈVIA
Carrer de l'Estany de la Magarola, 5-7 | Tel.: 93 379 35 54
Entrant: Crema de calçots amb escuma de romesco i encenalls de torrezno.
1r plat: Tapeta d'arròs amb Carxofa Prat i espàrrecs verds.
2n plat: Cruixent de Pota Blava rostit a l'antiga amb salsa merlot, parmentier de nap i xips de remolatxa.
Postres: Crema catalana casolana amb escuma de vodka.
Preu: 37 € (IVA no inclòs)
No inclou beguda.
Tel. 934 787 731
Carrer Esplugues, 49
1r plat: Carxofes Prat arrebossades amb salsa romesco
2n plat: Pollastre Pota Blava rostit amb prunes i pinyons
Postres: Crema catalana
Preu: 28 € (IVA inclòs)
(Inclou vi de la casa, pa i cafè)
Tel.: 93 379 41 55
Passatge Felip Trapero, 11
1r plat: Carxofa del Prat amb un llit de carbassa i pernil
2n plat: Pota Blava amb cloïsses
Preu: 35€
Tel.: 93 370 22 50
Carrer Carretera de la Bunyola, 46
1r plat a escollir entre:
2n plat a escollir entre:
Postres
A escollir entre:
Panet, beguda i postres o cafè inclosos
Preu: 25 € (IVA inclòs)
Menú Infantil:
A escollir entre:
Postres: a escollir
Preu: 12,50 € (IVA inclòs)
Tel. 933 794 155
Ptge. Felip Trapero, 11
1r plat: Carxofes del Prat amb foie
2n plat: Pollastre Pota Blava amb rovellons
Postres: Selva 2 textures
Beguda: Estrella Galicia o vins D.O Penedes blanc o negre
Preu: 30 € (IVA inclòs)
Tel.: 93 379 62 60
Av. Onze de Setembre, 291
1r plat:
2n plat:
Postres: A triar-ne un de la carta
Begudes: Vi, aigua o refresc
Preu: 32 € (IVA inclòs)
Tel. 933 781 000
Parc de Negocis Mas Blau, 2
Entrant
Amanida de carxofes del Prat amb mozzarella, ruca i tomàquet sec ó Consomé de pollastre Pota Blava amb cruixent de sèsam, pernil i ou de guatlla
Plat principal:
Canelons de pollastre Pota Blava amb foie i ceps ó Peix del dia
Postres del dia
Preu: 19,50 € (IVA inclòs)
(Postres, pa, aigua i copa de vi inclosos)
Aquests plats també els tindran en carta des del 14 de novembre fins al final de l'hivern i com a menú del dia els dilluns i dijous al migdia
Tel.: 93 370 60 08
Carretera de la Platja, km 0,5
1r plat: Amanida de pera confitada amb gingebre.
2n plat: Pollastre Pota Blava al txilindrón.
Postres: A triar
Beguda 1 per persona: vi de Rioja, aigua o refresc
Preu: 30 € (IVA inclòs)
El Pota Blava és un dels productes emblemàtics del Prat.
Impulseu el comerç local: compreu Pota Blava!
Llepeu-vos els dits amb les receptes de Pota Blava