Esteu aquí
Alimentació i sostenibilitat, petits canvis per menjar millor
Xerrada per intercanviar reflexions amb la Gemma Salvador, dietista i nutricionista de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. Donarà a conèixer la relació que hi ha entre l’alimentació i la sostenibilitat a partir de petits canvis en els nostres hàbits d'alimentació.
Presentarà i conduirà l'acte: Adolf Diaz, coordinador de Creu Roja del Prat de LLobregat.
Data límit d'inscripció: dimecres 21 de febrer.
Places limitades!
Activitats relacionades
La 22a Mostra d'entitats estarà oberta al públic
Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: 01/12/2024
On: Granja de la Ricarda
Exposició fotogràfica digital "Lliga Social 40è...
Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: 01/12/2024 de 10:00 a 21:00 h
On: Granja de la Ricarda
Matí de cultura popular: Trobada d'Esbarts dansaires...
Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: 01/12/2024 de 11:00 a 12:30 h
On: Granja de la Ricarda