Esteu aquí
Alimentació i sostenibilitat, petits canvis per menjar millor

Xerrada per intercanviar reflexions amb la Gemma Salvador, dietista i nutricionista de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. Donarà a conèixer la relació que hi ha entre l’alimentació i la sostenibilitat a partir de petits canvis en els nostres hàbits d'alimentació.
Presentarà i conduirà l'acte: Adolf Diaz, coordinador de Creu Roja del Prat de LLobregat.
Data límit d'inscripció: dimecres 21 de febrer.
Places limitades!
Activitats relacionades

Musicoral 2025
Tipus: Música
Quan: 23/02/2025 de 18:00 a 19:30 h
On: https://www.teatrelartesa.cat/teatre-lartesa/el-modern">El Modern

Un cos que dol
Tipus: Teatre
Quan: 23/02/2025 de 19:00 a 0:00 h
On: Centre d'Art Torre Muntadas

Formació virtual sobre la xarxa de Punt Liles diürns...
Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 24/02/2025
On: Cases d'en Puig. Serveis de Ciutadania