Esteu aquí

Alimentació saludable

Una alimentació saludable és aquella a través de la qual es pot aconseguir i mantenir un funcionament òptim de l'organisme. Ha de ser suficient, completa, variada i equilibrada, però també adaptada a les característiques individuals, satisfactòria, segura, sostenible i assequible.

S'entén que l'alimentació és suficient, completa, variada i equilibrada, quan cobreix, en les quantitats i proporcions idònies, les necessitats d'energia i nutrients que requereix l'organisme en les diferents etapes de la vida, garantint diversitat d'aliments i de tècniques de preparació. En aquest taller la Carme ens ajudarà a entendre tots aquests aspectes

Amb Carme Sánchez, ponent. A més de la seva formació acadèmica, és professora tutora de grau de Nutrició i Dietètica de la Universitat de Barcelona i Facultat de Farmàcia.  Participa freqüentment com a ponent en diferents jornades, congressos, sobre els temes què investiga i imparteix formació sobre plans terapèutics en alimentació per pacients crònics ,per població en general i per professionals de la Salut. 

Activitats relacionades

Una cultura des del conflicte?, amb Jordi Amat

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 14/01/2025 de 19:00 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural

Xerrada informativa a persones cuidadores

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 16/01/2025
On: Seu Creu Roja del Prat

El conflicte capital-vida, amb Laura Macaya

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 21/01/2025 de 19:00 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural