Esteu aquí
Aula de Cuina
![](https://www.elprat.cat/sites/default/files/styles/image_principal_large/public/Ada-Parellada-_-Aula-de-Cuina.jpg?itok=paT3r1Tl)
Show Cookings basats en l’alimentació sostenible, coordinats per la periodista gastronòmica Mónica Escudero d’El Comidista (El País).
Dissabte 2 de desembre
11.30 h - Adriana Carcelén (Rasoterra) - Cuina vegana d’hivern amb productes del Parc Agrari @adrianaloveplants @rasoterrabcn
12.15 h - Mònica Escudero (El Comidista) - Sopes senzilles per sopar calent sense complicar-se @moniquescudero @elcomidista
13.00 h - Ivan Surinder (Tandoor i Mirch Barcelona) - La cuina de les espècies @tandoorbarcelona @mirchbarcelona
Diumenge 3 de desembre
11.30 h - Ada Parellada (Semproniana) i Espigoladors - Cuina verdures imperfectes @adaparellada @semproniana_restaurant @espigoladors
12.15 h - Mònica Escudero (El Comidista) - Tot el que pots fer amb una Carxofa Prat al vapor @moniquescudero
13.00 h - Iñaki Aldrey (cap de cuina d’A Tempo,1* Michelín) - La mirada del Pota Blava i Carxofa Prat des d’un Estrella Michelín @atempo_restaurant
Activitats relacionades
![](https://www.elprat.cat/sites/default/files/styles/image_principal_large/public/Portadeldelta%20-%20Acte%20agenda%20%284%29_0.png?itok=OVlcH0pV)
Mercat de Pagès
Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: 08/02/2025
On: Plaça de Pau Casals
![](https://www.elprat.cat/sites/default/files/styles/image_principal_large/public/1DSC_0794_0.jpg?itok=KJbwESWG)
Salvem el dofí Ulisses!
Tipus: Proposta
Quan: 08/02/2025
On: Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins (CRAM)
![](https://www.elprat.cat/sites/default/files/styles/image_principal_large/public/tortu.jpg?itok=nyXmzotk)
Hem trobat un niu de tortuga!
Tipus: Proposta
Quan: 09/02/2025
On: Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins (CRAM)