Show Cookings basats en l’alimentació sostenible, coordinats per la periodista gastronòmica Mónica Escudero d’El Comidista (El País).

Dissabte 2 de desembre

11.30 h - Adriana Carcelén (Rasoterra) - Cuina vegana d’hivern amb productes del Parc Agrari @adrianaloveplants @rasoterrabcn

12.15 h - Mònica Escudero (El Comidista) - Sopes senzilles per sopar calent sense complicar-se @moniquescudero @elcomidista

13.00 h - Ivan Surinder (Tandoor i Mirch Barcelona) - La cuina de les espècies @tandoorbarcelona @mirchbarcelona

Diumenge 3 de desembre

11.30 h - Ada Parellada (Semproniana) i Espigoladors - Cuina verdures imperfectes @adaparellada @semproniana_restaurant @espigoladors

12.15 h - Mònica Escudero (El Comidista) - Tot el que pots fer amb una Carxofa Prat al vapor @moniquescudero

13.00 h - Iñaki Aldrey (cap de cuina d’A Tempo,1* Michelín) - La mirada del Pota Blava i Carxofa Prat des d’un Estrella Michelín @atempo_restaurant

Activitats relacionades