Esteu aquí

Aula de cuina: La mirada del Pota Blava i Carxofa Prat des d’un Estrella Michelín

A l’Aula de Cuina, coordinada per Mònica Escudero (El Comidista), es podran gaudir de diferents ShowCookings basats en la gastronomia sostenible.

En aquesta sessió Iñaki Aldrey, cap de cuina d’A Tempo (1* Michelín), ens parlarà d'"Una mirada del Pota Blava i Carxofa Prat des d’un Estrella Michelín.

 

Altres propostes de l'Aula de Cuina:

Dissabte 2 de desembre

11.30 h - Adriana Carcelén (Rasoterra) - Cuina vegana d’hivern amb productes del Parc Agrari @adrianaloveplants @rasoterrabcn

12.15 h - Mònica Escudero (El Comidista) - Sopes senzilles per sopar calent sense complicar-se @moniquescudero @elcomidista

13.00 h - Ivan Surinder (Tandoor i Mirch Barcelona) - La cuina de les espècies @tandoorbarcelona @mirchbarcelona

Diumenge 3 de desembre

11.30 h - Ada Parellada (Semproniana) i Espigoladors - Cuina verdures imperfectes @adaparellada @semproniana_restaurant @espigoladors

12.15 h - Mònica Escudero (El Comidista) - Tot el que pots fer amb una Carxofa Prat al vapor @moniquescudero

13.00 h - Iñaki Aldrey (cap de cuina d’A Tempo,1* Michelín) - La mirada del Pota Blava i Carxofa Prat des d’un Estrella Michelín @atempo_restaurant

 

Descobreix més activitats gastronòmiques i culturals aquí

Activitats relacionades

Mercadet Setmanal de Sant Cosme

Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: Del 19/12/2024 - 9:00 h al 19/12/2024 - 14:00 h
On: Ronda del Sud

Tallers de Nadal als Eixos Comercials

Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: 23/12/2024 de 18:00 a 20:00 h
On: Plaça de les Estàtues (Carretera Marina)

Mercadet Setmanal de Sant Cosme

Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: Del 26/12/2024 - 9:00 h al 26/12/2024 - 14:00 h
On: Ronda del Sud