Esteu aquí
Aula de cuina: La mirada del Pota Blava i Carxofa Prat des d’un Estrella Michelín
A l’Aula de Cuina, coordinada per Mònica Escudero (El Comidista), es podran gaudir de diferents ShowCookings basats en la gastronomia sostenible.
En aquesta sessió Iñaki Aldrey, cap de cuina d’A Tempo (1* Michelín), ens parlarà d'"Una mirada del Pota Blava i Carxofa Prat des d’un Estrella Michelín.
Altres propostes de l'Aula de Cuina:
Dissabte 2 de desembre
11.30 h - Adriana Carcelén (Rasoterra) - Cuina vegana d’hivern amb productes del Parc Agrari @adrianaloveplants @rasoterrabcn
12.15 h - Mònica Escudero (El Comidista) - Sopes senzilles per sopar calent sense complicar-se @moniquescudero @elcomidista
13.00 h - Ivan Surinder (Tandoor i Mirch Barcelona) - La cuina de les espècies @tandoorbarcelona @mirchbarcelona
Diumenge 3 de desembre
11.30 h - Ada Parellada (Semproniana) i Espigoladors - Cuina verdures imperfectes @adaparellada @semproniana_restaurant @espigoladors
12.15 h - Mònica Escudero (El Comidista) - Tot el que pots fer amb una Carxofa Prat al vapor @moniquescudero
13.00 h - Iñaki Aldrey (cap de cuina d’A Tempo,1* Michelín) - La mirada del Pota Blava i Carxofa Prat des d’un Estrella Michelín @atempo_restaurant
Descobreix més activitats gastronòmiques i culturals aquí.
Activitats relacionades
Mercadet Setmanal de Sant Cosme
Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: Del 19/12/2024 - 9:00 h al 19/12/2024 - 14:00 h
On: Ronda del Sud
Tallers de Nadal als Eixos Comercials
Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: 23/12/2024 de 18:00 a 20:00 h
On: Plaça de les Estàtues (Carretera Marina)
Mercadet Setmanal de Sant Cosme
Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: Del 26/12/2024 - 9:00 h al 26/12/2024 - 14:00 h
On: Ronda del Sud