Esteu aquí
Cocció dels llegums per a una bona digestió
Els llegums són una font de proteïnes, una bona alternativa per aquelles persones que volen diversificar la seva dieta i augmentar la ingesta d'aliments d'origen vegetal. En aquesta sessió, de la mà de la restauració local, aprendrem com coure i cuinar els llegums per afavorir una bona digestió. I també se'ns mostrarà una recepta que augmenti el nostre ventall de possibilitats a la cuina.
Amb la col.laboració de Yuri Rodríguez, restaurant El Regust del Prat. Inscripcions a salut@elprat.cat
Unirse a la reunión Zoom
https://us02web.zoom.us/j/3505482603?pwd=SG11SWhBYVN0bFVxaW4vaXg2SWd6Zz09
ID de reunió: 350 548 2603
Códi: 156873
Recepta Hamburgueses amb cigrons, flocs de civada i espècies
Ingredients:
-Cigrons (100 grams aproximadament)
-Flocs de civada (50 grams aproximadament)
-Ceba, all i sal
-Espècies, al gust, el que teniu per casa. Yuri farà servir gingebre, canyella,comí i pebre.
Preparació:
En un plat, es posen els cigrons ja cuits (es poden comprar ja fets, o remullar la nit anterior i coure a casa. Els cigrons s'han de bullir a partir d'aigua calenta i no freda com la resta de llegums. Us recomanem aquest vídeo "El viaje de 1 Kg de garbanzos", consells de remull i cocció ), la ceba i l'all tallats i les espècies. Es tritura tot amb una forquilla. Afegim els flocs de civada i ho barregem. Deixem reposar uns 10 minuts. Li donem forma d'hamburguesa, i ja ho tenim. Es posen a la paella amb oli d'oliva verge extra, 4 minuts, cada costat, a foc lent, i ja està.
Els llegums (pdf - 9300338 bytes)
Cartell Aula de Salut 1r semestre 2021 (pdf - 5711887 bytes)
Activitats relacionades
Formació per professionals sobre les violències...
Tipus: Jornada
Quan: Del 19/11/2024 - 9:30 h al 19/11/2024 - 14:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Projecció de documentals de la Casa Gomis
Tipus: Proposta
Quan: 19/11/2024
On: Cèntric Espai Cultural
Acompanyament sexoafectiu
Tipus: Conferència Xerrada
Quan: Del 20/11/2024 al 20/11/2024
On: Virtual a través de ZOOM