Esteu aquí
Més que cuina: El dolç en l'alimentació infantil: alternatives sanes i apetitoses. L'experiència d'una mamà
A partir de l'experiència d'una mamà i d'alguns casos reals, abordarem la relació entre la disminució del consum del sucre refinat i la millora d'alguns símptomes recurrents i habituals en els nens, com un sistema immunològic deficient, desmineralització d'ossos i dents, generi mucositat o creï dependència o addicció. Repassarem alguns dels edulcorants naturals més interessants, els seus principals usos i propietats, així com altres ingredients molt versàtils a la cuina i que també poden ajudar a disminuir els símptomes. Durant la xerrada farem servir aquestes alternatives, compartint diverses receptes fàcils per a incorporar-los en el dia a dia. En definitiva, una eina més per a posar en pràctica, treure conclusions i prendre decisions més conscients del que mengem a la nostra família.
Lina Ramírez.
Mare de l'Emma, de 4 anys. Llicenciada en Antropologia i Historia i estudis en Naturopatia.
-
Accessible
Activitats relacionades
Mercat de pagès
Tipus: Proposta
Quan: 23/11/2024 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals
Performance Matias Daporta, Las Tierras del mar
Tipus: Proposta
Quan: 23/11/2024 de 11:00 a 13:00 h
On: Cèntric Espai Cultural
Sortida de camp: Identificació d’aus marines
Tipus: Proposta
Quan: 23/11/2024
On: Espais Naturals del Riu