Esteu aquí
Visita comentada a l'exposició Menús de guerra. Cuina d'avantguarda i supervivència
Visita comentada a càrrec de Sergi Freixes comissari de l'exposició.
L’exposició repassa l’evolució del concepte de gastronomia des de la cuina casolana fins a la dels grans restaurants a través de receptaris, llibres de cuina i revistes culinàries dels anys 30 i 40.
Entre el material exposat, destaca el receptari que dóna nom a l’exposició, ‘Menús de guerra’, realitzat pel cuiner Joan Vila sota l’encàrrec de la Conselleria de Proveïments de la Generalitat de Catalunya l’any 1937.
"Menús de guerra. Cuina d’avantguarda i supervivència" ha estat produïda per la Fundació Antigues Caixes Catalanes, el BBVA i el Museu d’Història de Catalunya.
-
Accessible
Activitats relacionades
Mercat de pagès
Tipus: Proposta
Quan: 23/11/2024 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals
Performance Matias Daporta, Las Tierras del mar
Tipus: Proposta
Quan: 23/11/2024 de 11:00 a 13:00 h
On: Cèntric Espai Cultural
Sortida de camp: Identificació d’aus marines
Tipus: Proposta
Quan: 23/11/2024
On: Espais Naturals del Riu