Esteu aquí

XVI Jornades Gastronòmiques de la Carxofa Prat, el producte fresc del Parc Agrari i el Pota Blava

Jornades Gastronòmiques de la Carxofa Prat, el producte fresc del Parc Agrari i el Pota Blava

Del 20 de març al 21 d'abril, les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa Prat, el producte fresc del Parc Agrari i el Pota Blava aterren a una trentena de restaurants del Prat i a altres 13 municipis del Baix Llobregat, el Barcelonès i el Garraf.

Durant un mes els establiments participants oferiran propostes gastronòmiques especials i delicioses preparades amb el millor producte de proximitat de la comarca, en especial la Carxofa Prat i el pollastre Pota Blava, dos emblemes de la cuina pratenca, i també altres aliments de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat.

El cuiner Xavier Pellicer, format entre els millors xefs de la cuina catalana i francesa, serà el padrí de les Jornades d'enguany, que donen el tret de sortida a les Festes de la Carxofa Prat, un seguit d’activitats culturals i gastronòmiques que se celebren al voltant del producte més icònic de la ciutat i de la seva tradició agrícola.

Tota la informació sobre els menús i els restaurants participants es podrà consultar aviat al web marcgastronomic.com.

 

Activitats relacionades

Sortida de camp: Observació de les aus aquàtiques

Tipus: Proposta
Quan: 01/03/2025
On: Espais Naturals del Riu

Mercat de Pagès

Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: 01/03/2025
On: Plaça de Pau Casals