Esteu aquí
XVI Jornades Gastronòmiques del Pota Blava, la Carxofa Prat i el producte fresc del Parc Agrari

Del 20 de març al 21 d'abril, les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa Prat, el producte fresc del Parc Agrari i el Pota Blava aterren a una trentena de restaurants del Prat i altres 13 municipis del Baix Llobregat, el Barcelonès i el Garraf.
Durant un mes els establiments participants oferiran propostes gastronòmiques especials i delicioses preparades amb el millor producte de proximitat de la comarca, en especial la Carxofa Prat i el pollastre Pota Blava, dos emblemes de la cuina pratenca, i també altres aliments de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat.
El cuiner Xavier Pellicer, format entre els millors xefs de la cuina catalana i francesa, serà el padrí de les Jornades d'enguany, que donen el tret de sortida a les Festes de la Carxofa Prat, un seguit d’activitats culturals i gastronòmiques que se celebren al voltant del producte més icònic de la ciutat i de la seva tradició agrícola.
Els restaurants del Prat participants són:
- 9Cèntric
- Delta Restaurant
- La Garlanda
- La Masia Emilio Sánchez
- Mesón el Cortijo & Posa’t Morat
- Rustic
- Sinfonia - Hotel Ciutat del Prat
- Gran Mercat - Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto
Tota la informació sobre les propostes que ofereixen es pot consultar a marcgastronomic.com.
Activitats relacionades

Mercat de Pagès
Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: 29/03/2025
On: Plaça de Pau Casals
Descobreix el CRAM! (Visita dinamitzada)
Tipus: Proposta
Quan: 29/03/2025
On: Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins (CRAM)

El CRAM a fons
Tipus: Proposta
Quan: 29/03/2025
On: Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins (CRAM)