Esteu aquí
Cuina conscient i saludable
Fem un consum responsable amb el nostre carro de la compra? És un acte que realitzem quasi diàriament i que té moltes repercussions. Tractarem la importància del consum d'aliments de temporada i de proximitat des de tres vessants molt importants: l'economia, la sostenibilitat i la nutrició.
Cuinarem plats amb ingredients de proximitat, temporada i ecològics. La base seran les verdures, els cereals, els llegums, els fruits secs i les llavors. Farem plats senzills, originals, saludables i rics en nutrients, com ara un arròs integral cremós amb bolets, una coca de recapte amb sardines i verdures de tardor o hamburgueses vegetals de reaprofitament. També veurem dolços sense sucres refinats.
Tallerista: Mercè Homar
-
Accessible
Cursos relacionats
English junior
Tipus: Idiomes
Quan: Del 08/01/2025 al 09/04/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Speak English
Tipus: Idiomes
Quan: Del 08/01/2025 al 09/04/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes