Esteu aquí
Cuina d'aprofitament d'hivern
Amb productes de proximitat i excedents alimentaris de comerços i camps del territori compartirem, de la mà Fundació Rubricatus, receptes i tècniques per poder aprofitar al màxim els aliments propis de l'hivern.
La cuina d’aprofitament permet fer receptes per donar sortida a ingredients que estan a punt de fer-se malbé, com ara la fruita molt madura o les restes de menjar d’altres àpats.
Cursos relacionats
English junior
Tipus: Idiomes
Quan: Del 08/01/2025 al 09/04/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Speak English
Tipus: Idiomes
Quan: Del 08/01/2025 al 09/04/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Sabors de l'horta
Tipus: Cuina
Quan: 27/01/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Iniciació als aeris: teles, trapezi i cèrcol
Tipus: Circ
Quan: 29/01/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa