Esteu aquí
Cuina Japonesa

Ens aproparem al Japó a través de la seva gastronomia, coneixent els seus ingredients i com cuinar-los. Es cuinarà menjar japonès amb el màxim d'ingredients que puguem tenir al nostre abast.
Farem sushi en moltes de les seves variacions i plats calents com el ramen, des d'entrants com els baos fins a plats principals com el yaki tori.
Tallerista: Ana Sastre Gil
Cursos relacionats

Il·lustració botànica
Tipus: Dibuix, pintura i escultura
Quan: 01/04/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes

Com fem servir el mòbil?
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 02/04/2025 al 07/05/2025
On: OMISC, oficina municipal d'informació de Sant Cosme
Inscripcions Obertes

Fotos i vídeos amb IA
Tipus: Fotografia i audiovisuals
Quan: Del 03/04/2025 al 24/04/2025
On: Centre Cívic Jardins de la Pau
Inscripcions Obertes