Esteu aquí

Cuina Mediterrània

Cuina Mediterrània

Moltes vegades hem sentit a parlar que per a la salut el millor és seguir la dieta mediterrània, però realment sabem de què ens estan parlant? En aquest curs ens endinsarem en diferents països de la Mediterrània i la seva cuina per treure'n l'entrellat. Els plats mediterranis estan plens d'història, mestissatge, comerç i conquesta. Però també ho estan als productes locals, a la temporalitat, al clima i a les seves tradicions.

Durant els tallers aprendrem a elaborar diferents plats i veurem que hi ha aliments comuns, però processats de diferent manera: hi ha molta diferència entre un puré de cigrons amb crostons de pa fregit i un hummus? I entre una pizza i una coca de recapte?
En cada sessió es treballaran 1 o 2 receptes segons la durada i complexitat d'aquestes. Hi haurà receptes de tota mena, des d'entrants fins a postres. Durant el taller es donaran trucs i recomanacions de com podem fer els plats més sostenibles aprofitant al màxim els recursos i els aliments.

Tallerista: Cesca Cuina Saludable

Cursos relacionats

Connecta Jove a la Palmira

Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 21/01/2025 al 11/03/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Pilates dance (edició hivern)

Tipus: Dansa
Quan: Del 27/01/2025 al 31/03/2025
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes

Sabors de l'horta

Tipus: Cuina
Quan: 27/01/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Calidoscopi literari: Història i ficció

Tipus: Lectura i escriptura
Quan: Del 27/01/2025 al 31/03/2025
On: Centre Cívic Jardins de la Pau