Esteu aquí
Cuina Mediterrània
Moltes vegades hem sentit a parlar que per a la salut el millor és seguir la dieta mediterrània, però realment sabem de què ens estan parlant? En aquest curs ens endinsarem en diferents països de la Mediterrània i la seva cuina per treure'n l'entrellat. Els plats mediterranis estan plens d'història, mestissatge, comerç i conquesta. Però també ho estan als productes locals, a la temporalitat, al clima i a les seves tradicions.
Durant els tallers aprendrem a elaborar diferents plats i veurem que hi ha aliments comuns, però processats de diferent manera: hi ha molta diferència entre un puré de cigrons amb crostons de pa fregit i un hummus? I entre una pizza i una coca de recapte?
En cada sessió es treballaran 1 o 2 receptes segons la durada i complexitat d'aquestes. Hi haurà receptes de tota mena, des d'entrants fins a postres. Durant el taller es donaran trucs i recomanacions de com podem fer els plats més sostenibles aprofitant al màxim els recursos i els aliments.
Tallerista: Cesca Cuina Saludable
Cursos relacionats
Connecta Jove a la Palmira
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 21/01/2025 al 11/03/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Pilates dance (edició hivern)
Tipus: Dansa
Quan: Del 27/01/2025 al 31/03/2025
On: Centre Cívic Jardins de la Pau
Inscripcions Obertes
Sabors de l'horta
Tipus: Cuina
Quan: 27/01/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Calidoscopi literari: Història i ficció
Tipus: Lectura i escriptura
Quan: Del 27/01/2025 al 31/03/2025
On: Centre Cívic Jardins de la Pau