Esteu aquí

Els secrets del cafè

Taller teòric-pràctic d'introducció al món del cafè on descobrir com es tracta i com es prepara de manera professional. A càrrec de Blava.

A la primera sessió coneixerem què és el cafè d'especialitat, el cultiu i els processos d'assecament, torrat i la seva preparació, entre altres qüestions fonamentals perquè després puguem gaudir d'un cafè de la millor qualitat. També aprendrem el mètode de tast brasiler.

La segona sessió se centrarà en els diversos mètodes de preparació de cafè a casa de manera teòrica i pràctica.

  • No cal portar cap material.

 

 

Cursos relacionats

Neurogastronomia: la son

Tipus: Altres
Quan: 25/11/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Croquetes gurmet

Tipus: Cuina
Quan: 09/12/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Cuina junior: postres nadalenques

Tipus: Cuina
Quan: 14/12/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Tancades

Fem torrons vegans

Tipus: Cuina
Quan: 17/12/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes