Esteu aquí
Els secrets del cafè
Taller teòric-pràctic d'introducció al món del cafè on descobrir com es tracta i com es prepara de manera professional. A càrrec de Blava.
A la primera sessió coneixerem què és el cafè d'especialitat, el cultiu i els processos d'assecament, torrat i la seva preparació, entre altres qüestions fonamentals perquè després puguem gaudir d'un cafè de la millor qualitat. També aprendrem el mètode de tast brasiler.
La segona sessió se centrarà en els diversos mètodes de preparació de cafè a casa de manera teòrica i pràctica.
- No cal portar cap material.
Cursos relacionats
Neurogastronomia: la son
Tipus: Altres
Quan: 25/11/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Croquetes gurmet
Tipus: Cuina
Quan: 09/12/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Cuina junior: postres nadalenques
Tipus: Cuina
Quan: 14/12/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Tancades
Fem torrons vegans
Tipus: Cuina
Quan: 17/12/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes