Esteu aquí

Plats de cullera

Plats de cullera

L'objectiu d'aquest taller és aprendre a elaborar diferents plats de cullera, ideals per als dies freds, sense complicar-nos gaire la vida.

Hi hauran plats lleugers com sopes i cremes vegetals, però també ens endinsarem en elaboracions amb cereals, patates i llegums, sense oblidar els plats de cullera amb carn o peix. També farem una pinzellada a les "sopes de guerrilla", aquelles que et fas quan et ve molt de gust una sopa i no en tens de feta (de farigola, d'all, de...).

Durant les elaboracions també parlarem de la seva conservació, de diferents maneres de presentar-los a taula, en definitiva, de com treure'n el màxim partit d'aquest plats.

En cada sessió es treballaran 2 receptes excepte en les de carn i peix, que se n’elaborarà una de sola. 

Es donaran trucs i recomanacions de com podem fer els plats més saludables i sostenibles, començant per utilitzar verdures de temporada i quantitats raonables de proteïnes, sobretot les d’origen animal.

Tallerista: Cesca Cuina Saludable

Cursos relacionats

Tastet escènic amb la companyia Escarlata

Tipus: Teatre
Quan: Del 29/10/2024 al 19/11/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Cuina Italiana

Tipus: Cuina
Quan: 31/10/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

La tardor a taula

Tipus: Cuina
Quan: 05/11/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes