Esteu aquí
Plats de cullera
L'objectiu d'aquest taller és aprendre a elaborar diferents plats de cullera, ideals per als dies freds, sense complicar-nos gaire la vida.
Hi hauran plats lleugers com sopes i cremes vegetals, però també ens endinsarem en elaboracions amb cereals, patates i llegums, sense oblidar els plats de cullera amb carn o peix. També farem una pinzellada a les "sopes de guerrilla", aquelles que et fas quan et ve molt de gust una sopa i no en tens de feta (de farigola, d'all, de...).
Durant les elaboracions també parlarem de la seva conservació, de diferents maneres de presentar-los a taula, en definitiva, de com treure'n el màxim partit d'aquest plats.
En cada sessió es treballaran 2 receptes excepte en les de carn i peix, que se n’elaborarà una de sola.
Es donaran trucs i recomanacions de com podem fer els plats més saludables i sostenibles, començant per utilitzar verdures de temporada i quantitats raonables de proteïnes, sobretot les d’origen animal.
Tallerista: Cesca Cuina Saludable
Cursos relacionats
Sabors de l'horta
Tipus: Cuina
Quan: 27/01/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Iniciació als aeris: teles, trapezi i cèrcol
Tipus: Circ
Quan: 29/01/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Seqüències aèries en teles, trapezi i cèrcol
Tipus: Circ
Quan: 29/01/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Circ en família: malabars
Tipus: Circ
Quan: 31/01/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes