Esteu aquí
Plats de cullera d'ahir i d'avui

Aprenem a cuinar plats de cullera. Aquelles receptes de tota la vida, però també d’innovadores per escalfar-nos i nodrir-nos durant l’hivern.
A càrrec de l'Anna Bozzano
Cursos relacionats

Les possibilitats de l'arròs
Tipus: Cuina
Quan: 10/03/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

Cuina Japonesa
Tipus: Cuina
Quan: 13/03/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

Cuina i cultures: Receptes pel Ramadà
Tipus: Cuina
Quan: 19/03/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Aprofundeix en el disseny 3D
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 19/03/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes