Esteu aquí

Plats de cullera d'ahir i d'avui

Aprenem a cuinar plats de cullera. Aquelles receptes de tota la vida, però també d’innovadores per escalfar-nos i nodrir-nos durant l’hivern. 

A càrrec de l'Anna Bozzano

Cursos relacionats

Alimentem les nostres neurones

Tipus: Cuina
Quan: 20/11/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Tancades

Plats nadalencs

Tipus: Cuina
Quan: 21/11/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Grup de pràctica d'impressió 3D

Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 21/11/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Tancades

Neurogastronomia: la son

Tipus: Altres
Quan: 25/11/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes