Esteu aquí
Plats de cullera d'ahir i d'avui

Aprenem a cuinar plats de cullera. Aquelles receptes de tota la vida, però també d’innovadores per escalfar-nos i nodrir-nos durant l’hivern.
A càrrec de l'Anna Bozzano
Cursos relacionats

Cuina júnior: Rebosteria de Sant Jordi
Tipus: Cuina
Quan: 22/04/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

Iniciació al telar amb el grup de bijuteria de l...
Tipus: Altres
Quan: Del 05/05/2025 al 12/05/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes

Tintures i estampació amb tints naturals
Tipus: Dibuix, pintura i escultura
Quan: 05/05/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Activitat Cancel·lada

Tomb pel barri
Tipus: Altres
Quan: Del 06/05/2025 al 10/06/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Tancades