Esteu aquí
Plats de cullera d'ahir i d'avui
Aprenem a cuinar plats de cullera. Aquelles receptes de tota la vida, però també d’innovadores per escalfar-nos i nodrir-nos durant l’hivern.
A càrrec de l'Anna Bozzano
Cursos relacionats
Alimentem les nostres neurones
Tipus: Cuina
Quan: 20/11/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Tancades
Plats nadalencs
Tipus: Cuina
Quan: 21/11/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Grup de pràctica d'impressió 3D
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 21/11/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Tancades
Neurogastronomia: la son
Tipus: Altres
Quan: 25/11/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes