Esteu aquí
Receptes amb peix cru
Descobreix com transformar ingredients marins frescos i sostenibles en plats exquisits i plens de sabor.
En aquest taller prepararem diferents ceviches, tàrtars i carpaccios mentre aprenem les tècniques adequades i les combinacions que es poden aconseguir d'un peix cru de proximitat amb altres ingredients de temporada.
Aprèn sobre la sostenibilitat marina i gaudeix de la diversitat de sabors que ofereix la nostra costa.
Cursos relacionats
English junior
Tipus: Idiomes
Quan: Del 08/01/2025 al 09/04/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Speak English
Tipus: Idiomes
Quan: Del 08/01/2025 al 09/04/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Monogràfic Audiovisual
Tipus: Fotografia i audiovisuals
Quan: Del 31/01/2025 al 21/02/2025
On: Escola d'Arts del Prat
Expressió artística conscient
Tipus: Dibuix, pintura i escultura
Quan: Del 31/01/2025 al 11/04/2025
On: Escola d'Arts del Prat