Esteu aquí
Receptes amb peix cru
Descobreix com transformar ingredients marins frescos i sostenibles en plats exquisits i plens de sabor.
En aquest taller prepararem diferents ceviches, tàrtars i carpaccios mentre aprenem les tècniques adequades i les combinacions que es poden aconseguir d'un peix cru de proximitat amb altres ingredients de temporada.
Aprèn sobre la sostenibilitat marina i gaudeix de la diversitat de sabors que ofereix la nostra costa.
Cursos relacionats
Alimentem les nostres neurones
Tipus: Cuina
Quan: 20/11/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Tancades
Clínic d'afinació de bateria
Tipus: Música
Quan: Del 20/11/2024 al 27/11/2024
On: La Capsa
Inscripcions Tancades
Plats nadalencs
Tipus: Cuina
Quan: 21/11/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Grup de pràctica d'impressió 3D
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 21/11/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Tancades