Esteu aquí
República Txeca al plat

La capital d'aquest curs és Praga. Què en sabem d'aquest país europeu? A través de l'alimentació ens podem apropar a la cultura d'un país i així és com es planteja aquest curs monogràfic. Es prepararan algunes de les receptes més típiques del país i tastarem alguns elements de la seva cultura: Svíčková i Štrůdl.
Tallerista: Anna Mozikova
-
Accessible
Cursos relacionats

Les possibilitats de l'arròs
Tipus: Cuina
Quan: 10/03/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

Cuina Japonesa
Tipus: Cuina
Quan: 13/03/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

Circ en família: Clown
Tipus: Circ
Quan: 14/03/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

Compreses de tela
Tipus: Manualitats
Quan: 15/03/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes