Esteu aquí
Sabors de l'horta
Aquest taller ofereix una immersió en productes locals, com la Carxofa Prat, els calçots i les cebes de temporada, espinacs, bledes i cítrics del Parc Agrari, amb un enfocament en la seva història, cultiu i propietats nutritives. A través de diverses tècniques culinàries, els participants aprendran a preparar plats creatius com carxofes al forn amb parmesà, calçots amb salsa romesco o quiche de ceba dolça, mentre exploraran consells per conservar els productes i maridar-los. Serà un taller perfecte per descobrir els sabors autèntics de la nostra terra.
Taller impartit per professionals i Xefs del Gremi de restauradors del Prat.
Cursos relacionats
Apps per aprofitar el teu mòbil
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 04/02/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Club de lectura: Llegim ciència
Tipus: Altres
Quan: Del 04/02/2025 al 05/05/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Tancades
DJ Junior (12 a 17 anys)
Tipus: Música
Quan: Del 05/02/2025 al 12/03/2025
On: La Capsa
Inscripcions Tancades
Cheesecakes
Tipus: Cuina
Quan: 05/02/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades