Esteu aquí
Sabors de l'horta

Aquest taller ofereix una immersió en productes locals, com la Carxofa Prat, els calçots i les cebes de temporada, espinacs, bledes i cítrics del Parc Agrari, amb un enfocament en la seva història, cultiu i propietats nutritives. A través de diverses tècniques culinàries, els participants aprendran a preparar plats creatius com carxofes al forn amb parmesà, calçots amb salsa romesco o quiche de ceba dolça, mentre exploraran consells per conservar els productes i maridar-los. Serà un taller perfecte per descobrir els sabors autèntics de la nostra terra.
Taller impartit per professionals i Xefs del Gremi de restauradors del Prat.
Cursos relacionats

Circ en família: Clown
Tipus: Circ
Quan: 14/03/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

Compreses de tela
Tipus: Manualitats
Quan: 15/03/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

KIT: Crea un periscopi!
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 15/03/2025 de 10:30 a 12:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

Enquadernació i estampació
Tipus: Manualitats
Quan: 15/03/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades