Esteu aquí
Sabors de l'horta

Aquest taller ofereix una immersió en productes locals, com la Carxofa Prat, els calçots i les cebes de temporada, espinacs, bledes i cítrics del Parc Agrari, amb un enfocament en la seva història, cultiu i propietats nutritives. A través de diverses tècniques culinàries, els participants aprendran a preparar plats creatius com carxofes al forn amb parmesà, calçots amb salsa romesco o quiche de ceba dolça, mentre exploraran consells per conservar els productes i maridar-los. Serà un taller perfecte per descobrir els sabors autèntics de la nostra terra.
Taller impartit per professionals i Xefs del Gremi de restauradors del Prat.
Cursos relacionats

Cuina júnior: Rebosteria de Sant Jordi
Tipus: Cuina
Quan: 22/04/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

Salsa cubana
Tipus: Dansa
Quan: Del 22/04/2025 al 10/06/2025
On: Centre Cívic Jardins de la Pau
Inscripcions Obertes

Fitness llatins
Tipus: Dansa
Quan: Del 22/04/2025 al 10/06/2025
On: Centre Cívic Jardins de la Pau
Inscripcions Obertes

Swing
Tipus: Dansa
Quan: Del 24/04/2025 al 12/06/2025
On: Centre Cívic Jardins de la Pau
Inscripcions Obertes