Esteu aquí

Sopes, gaspatxo i cremes de primavera

Arriba el bon temps i les sopes d’hivern ja ens escalfen massa. Ens comença a venir més de gust, hidratar-nos amb receptes més fresques i lleugeres. Veurem com podem combinar i triturar fruites i verdures de temporada, llegums i altres condiments per aconseguir un gaspatxo de cireres o de maduixots, de mongetes vermelles, cremes de cogombre i poma o pèsols, sopa amb mill, entre d’altres. Utilitzarem productes de proximitat, ecològics i de temporada.

Tallerista: Mercè Homar

  • Accessible

Cursos relacionats

Hamburgueses veganes gourmet

Tipus: Cuina
Quan: 05/07/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Tancades

Smoothies refrescants

Tipus: Cuina
Quan: 08/07/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Coreografies aèries en tela, trapezi i cèrcol

Tipus: Circ
Quan: Del 10/07/2024 al 17/07/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Fem conserves amb fruites i verdures

Tipus: Cuina
Quan: 10/07/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes