Esteu aquí
Sopes, gaspatxo i cremes de primavera
Arriba el bon temps i les sopes d’hivern ja ens escalfen massa. Ens comença a venir més de gust, hidratar-nos amb receptes més fresques i lleugeres. Veurem com podem combinar i triturar fruites i verdures de temporada, llegums i altres condiments per aconseguir un gaspatxo de cireres o de maduixots, de mongetes vermelles, cremes de cogombre i poma o pèsols, sopa amb mill, entre d’altres. Utilitzarem productes de proximitat, ecològics i de temporada.
Tallerista: Mercè Homar
-
Accessible
Cursos relacionats
Hamburgueses veganes gourmet
Tipus: Cuina
Quan: 05/07/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Tancades
Smoothies refrescants
Tipus: Cuina
Quan: 08/07/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Coreografies aèries en tela, trapezi i cèrcol
Tipus: Circ
Quan: Del 10/07/2024 al 17/07/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Fem conserves amb fruites i verdures
Tipus: Cuina
Quan: 10/07/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes