Esteu aquí
Tothom a taula!
Taller per aprendre com substituir aliments amb gluten (farina, pasta, pa i brioxeria), la lactosa (làctics) i altres aliments com els ous o els fruits secs. Aprendrem a fer aquests canvis en plats del dia a dia, seguiran sent deliciosos i saludables! Utilitzarem productes de proximitat, ecològics i de temporada.
Tallerista: Mercè Homar
-
Accessible
Cursos relacionats
![](https://www.elprat.cat/sites/default/files/styles/image_principal_large/public/PLANTILLA%20SARANDONGA%20%287%29_1.png?itok=evw0V0AY)
Més enllà de la calçotada
Tipus: Cuina
Quan: 18/02/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
![](https://www.elprat.cat/sites/default/files/styles/image_principal_large/public/Ribera_OF_Diari%20Art.png?itok=IlHDu55k)
Diari d'art: Collage, segells i materials reciclats
Tipus: Manualitats
Quan: Del 19/02/2025 al 05/03/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Activitat Cancel·lada
![](https://www.elprat.cat/sites/default/files/styles/image_principal_large/public/Ribera_OF_Receptes%20per%20l%27any%20nou%20xin%C3%A8s.png?itok=6upeCkSe)
Cuina i cultures: Receptes per l'any nou xinès
Tipus: Cuina
Quan: 19/02/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
![](https://www.elprat.cat/sites/default/files/styles/image_principal_large/public/Ribera_OF_casetes%20reciclades.png?itok=ENCTmGv0)
Fem Tribu: Casetes reciclades de gnoms i fades
Tipus: Manualitats
Quan: 21/02/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes