El Nadal és el moment perfecte per apropar el Pota Blava a la vostra taula. Les seves característiques de gust, aroma i consistència el converteixen en un pollastre perfecte per cuinar-lo durant les festes i per compartir-lo amb la família. Si sempre heu volgut provar de cuinar-lo però mai no us hi heu atrevit, aquí teniu una recepta per elaborar el tradicional rostit amb prunes i pinyons.
Ingredients:
Elaboració:
En una cassola, hi posarem l’oli i quan estigui ben calent, hi posarem la cabeça d’alls i el pollastre tallat a quarts i salat. El deixarem a foc lent fins que vagi agafant color, moment en el qual hi afegirem la ceba tallada i el tomàquet a trossos. A continuació, hi afegirem un bon raig de brandi i les prunes, que prèviament haurem tingut macerades amb el brandi. Finalment, hi posarem els pinyons. La durada de la cocció serà d’entre dues hores i dues hores i mitja.
Recepta: Restaurant El Pati Blau, el Prat de Llobregat.
Llepeu-vos els dits amb les receptes de Pota Blava
Impulseu el comerç local: compreu Pota Blava!
El Prat té una oferta gastronòmica variada i de qualitat, basada en el producte de...
Descobriu i degusteu els productes autòctons del Prat!