El Nadal és el moment perfecte per apropar el Pota Blava a la vostra taula. Les seves característiques de gust, aroma i consistència el converteixen en un pollastre perfecte per cuinar-lo durant les festes i per compartir-lo amb la família. Si sempre heu volgut provar de cuinar-lo però mai no us hi heu atrevit, aquí teniu la recepta per cuinar un Pota Blava rostit amb Carxofa Prat i escamarlans de la Rosa Farrè i una segona proposta que combina el Pota Blava amb l’altre producte estrella del Prat, la Carxofa.
Ingredients:
Elaboració:
Salpebrem el Pota Blava, el segellem a foc alt i després hi afegim el brandi. Anem incorporant-hi les cebes, la cabeça d’alls i les herbes. A poc a poc, anem regant-ho amb el brou, i així durant tota la cocció a foc mitjà (entre 1h 30 i 2 hores). Quan ja falti poc hi afegim els escamarlans i les Carxofes Prat prèviament saltades. Ho emplatem acompanyant el pollastre amb les carxofes, els escamarlans i la salsa del mateix rostit.
Recepta: de Rosa Farrè, del Restaurant La lluna en un cove, el Prat de Llobregat.
Ingredients:
Elaboració:
Trobareu el vídeo amb el pas a pas a l'enllaç https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/cuines/cassola-de-pota-blava-amb-carxo...
Recepta: programa Cuines, TV3.